More

  Tour de France 2023 etappe 18

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  En knallhard fjelletappe ble unnagjort onsdag. Felix Gall gikk til topps fra bruddet, men det var Jonas Vingegaard som fikk overskriftene. For andre dag på rad utklasset dansken sin hovedrival Tadej Pogacar og nå virker årets Tour de France å være helt avgjort.

  Torsdag er det en flat etappe som venter. Starten går i Moutiers og det er målgang i Bourg-en-Bresse 184,9 kilometer senere. Et brudd vil tidlig bli etablert, men vi forventer at spurtlagene ønsker å kjøre det inn da det er lenge siden spurterne har fått vist seg frem.

  Tour De France 2023 Etappe 18 Tour De France 2023 Profiel Etappe 18 Tour De France 2023 Etappe 18
  Tour De France 2023 Etappe 18 3

  Tour de France 2023 etappe 18 – favorittene

  Med spurt på programmet rettes oppmerksomheten igjen mot Jasper Philipsen. Alpecin-Deceuninck-rytteren har allerede tatt fire etappeseirer i Tour de France i år og har en ledelse i kampen om den grønne trøyen på 137 poeng. Norsk Tipping har satt belgieren til 2,00 i odds og det er som vanlig i grenseland for hva vi ønsker å spille til i en massespurt der tross alt mye kan skje. Mads Pedersen slo Philipsen på den 8. etappen, men det var i en tøff oppoverspurt. På flatene har ikke dansken vært i nærheten og 8,00 i odds frister ikke nevneverdig. Til samme odds finner vi Dylan Groenewegen og det ser ut som et langt bedre spill. Team Jayco-AlUla-rytteren var nærmest Philipsen i den siste spurten på den 11. etappen og er klar nestfavoritt for oss i morgen.

  Tour De France 2023 Etappe 18
  Tour De France 2023 Etappe 18 4

  Tour de France 2023 etappe 18 – luringene

  Med trøtte spurteben etter mange tøffe dager i fjellene åpner det seg også opp noen muligheter. Spurtere som Peter Sagan, Jordi Meeus og Alexander Kristoff har nok alle sett frem til den siste uken da de ellers ikke har topphastigheten til å henge med folk som Jasper Philipsen på flatene. Peter Sagan var nummer 8 i den siste spurten og vi forventer en enda bedre innsats i morgen. 125,00 i vinnerodds på TotalEnergies-stjernen er dermed verdt en liten innsats.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen