More

  Tour de France 2023 etappe 12

  Spurtene gjorde som ventet opp om det på onsdagens etappe og igjen var det storfavoritt Jasper Philipsen som viste seg sterkest. Torsdag kan vi nærmest garantere at det vil bli et utbrudd som holder hele veien inn.

  Torsdagens etappe starter i Roanne og har målgang i Belleville-en-Beaujolais 168,8 kilometer senere. På veien dit skal rytterne over fem klatringer. Alle er klassifisert som andre- og tredjekategori. Det betyr at vi har en klassisk mellometappe som er for tøff for spurterne og for enkel for sammenlagtrytterne og klatrerne. Vår oppgave blir dermed å finne rytterne til spennende odds som kan tenkes å bli en del av bruddet.

  Tour De France 2023 Etappe 12 Tour De France 2023 Profiel Etappe 12 Tour De France 2023 Etappe 12
  Tour De France 2023 Etappe 12 3

  Tour de France 2023 etappe 12 – favorittene

  Vårt hovedtips for morgendagens etappe blir den regjerende franske mesteren Valentin Madouas. Groupama-DFJ-rytteren ligger på 20. plass i sammendraget og har sin beste plassering med 14. plass på den femte etappen. Vi tror franskmannen har sett seg ut morgendagens etappe som en av sine beste muligheter i årets Tour de France og fristes stort av 30,00 i vinnerodds hos Norsk Tipping. Mathieu van der Poel er normalt sett meget spennende på en etappe som dette til 35,00 i odds, men Alpecin-Deuceuninck-rytteren følte seg ikke i slag onsdag og droppet å kjøre opptrekk for Jasper Philipsen. Nederlenderen blir dermed kun en outsider i morgen. Mattias Skjelmose har slitt litt mer enn ventet i fjellene og er nede på 26. plass samtidig. Det åpner seg dermed en mulighet for dansken på en etappe som i morgen og Lidl-Trek-rytteren fås til 17,00 i odds. Til slutt har vi Matej Mohoric som blir en av de største favorittene på en etappe som denne. Sloveneren tok 3. plassen på den 9. etappen og mye tilsier at han vil forsøke seg igjen i morgen til 12,00 i odds.

  Tour De France 2023 Etappe 12
  Tour De France 2023 Etappe 12 4

  Tour de France 2023 etappe 12 – luringene

  Det er som kjent alltid vanskelig å spå hvem som kommer med i det avgjørende bruddet. Skal vi trekke frem noen spennende høyoddsere på morgendagens etappe er det imidlertid to Israel-Premier Tech-ryttere som peker seg ut. Michael Woods står til 35,00 i odds. Canadieren vant den 9. etappen etter et brudd og kan fort finne på å forsøke seg igjen i morgen. Lagkamerat Dylan Teuns fås til 65,00 i odds hos Norsk Tipping. Belgieren har 8. plass fra den andre etappen som best til nå i årets Tour de France, men kan fort ha sett ut morgendagens etappe som en fin mulighet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen