More

  Tour de France 2023 etappe 10

  Etter søndagens knallharde etappe fikk syklistene en fortjent hviledag mandag. Tirsdag er vi imidlertid i gang igjen.

  Etappen starter i Vulcania og har målgang i Issoire 167,2 kilometer senere. Dette er en klassisk mellometappe som trolig er altfor tøff for spurterne, men samtidig for enkel for de virkelig gode klatrerne. Det starter oppover nesten allerede fra første sykkeltråkk og det er totalt fem kategoriserte stigninger som står på programmet. Alle er imidlertid i kategori to eller tre. Mye tyder dermed på at vi vil få et brudd som kan gå hele veien i morgen.

  Tour De France 2023 Etappe 10 Tour De France 2023 Profiel Etappe 10 Tour De France 2023 Etappe 10
  Tour De France 2023 Etappe 10 3

  Tour de France 2023 etappe 10 – favorittene

  Denne etappen skal være altfor tøff for sprintkongen Jasper Philipsen og vi regner derfor med at Alpecin-Deceuninck vil gi hans hjelper Mathieu van der Poel en sjelden sjanse. Nederlenderen er verdens beste spurtopptrekker, men kan absolutt også kjøre for egne sjanser på etapper som den i morgen. Blir klar favoritt for oss og står til 8,00 i odds hos Norsk Tipping. Fred Wright er regjerende britisk mester på landeveien og Bahrain Victorious-rytteren med en 13. plass som best på 8. etappe har nok sett frem til morgendagen. 30,00 i odds er i våre øyne meget aktuelt. Det samme gjelder for Alex Aranburu som står med en 16. og 12. plass som best til nå. Movistar Team-rytteren ble treer i det spanske mesterskapet og fås til 35,00 i odds.

  Tour De France 2023 Etappe 10
  Tour De France 2023 Etappe 10 4

  Tour de France 2023 etappe 10 – luringene

  Det er mange muligheter på en etappe som denne. EF Education-EasyPosts Alberto Bettiol står til 25,00 i odds. Italieneren kan fort sitte med i et brudd i morgen som går hele veien inn. Hos Groupama-FDJ finner vi Stefan Küng. Sveitseren har ikke gjort det store ut av seg til nå i Tour de France, men dette er en typisk etappe han vil forsøke seg på. 100,00 i vinnerodds er naturligvis verdt et lite lodd. Siste vi velger å trekke frem er Remi Cavagna fra Soudal Quick-Step som fås til 65,00 i odds. Mye tyder på at også han vil forsøke å bli med i morgendagens brudd.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen