More

  Tottenham jakter Everton-duo

  Engelske aviser melder at Tottenham ønsker å hente Richarlison og Anthony Gordon i en pakke fra Everton. Det skal sistnevnte klubb være svært lite interessert i. Liverpool Echo melder at Everton ikke har fått noen signaler om at begge spillerne kan forsvinne til Tottenham og selv om de skulle ønske det er det ikke noe man er villig til å la skje.

  Både Richarlison og Gordon var svært sentrale da Everton reddet plassen i siste liten denne våren og spillerne er under kontrakt frem til henholdsvis 2024 og 2025. Problemet til Everton er naturligvis at man de siste sesongene har gått med enormt tap etter at forskjellige managere har fått forsøke seg på overgangsmarkedet.

  Skulle det bli salg er det naturlig at Richarlison er nærmest. Spissen har gitt klar beskjed om at han ønsker seg til en større klubb med tanke på å sikre landslagsplassen i VM. Klubber som Arsenal, Chelsea, PSG og Real Madrid skal også ha meldt sin interesse og brasilianeren vil trolig innbringe over 50 millioner pund hvis det ender med salg.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen