More

  Tottenham – Chelsea 2-0

  Chelsea styrer, steller og har mye ball, men scorer fortsatt ikke mål. Også i dag gikk Graham Potters utvalgte målløse av banen, da det endte med 0-2-tap på besøk hos Tottenham. Kun 2 av siste 15 ligakamper er vunnet, og alt håp om topp 4 er borte.

  At Champions League-plassen uansett ryker er faktisk også hva som kan bidra til at Graham Potter beholder-managerjobben. Å hente inn en ny mann i sjefsstolen nå vil ikke gjøre særlig forskjell for Premier League-sesongen. I Champions League venter nå Borussia Dortmund, og å hente inn en ny manager noen dager før returoppgjøret med tyskerne gir ingen mening. En goalgetter trengs mer enn en ny manager, og den kan uansett ikke hentes før etter endt sesong.

  Hva Todd Boehly og resten av Chelsea-styret tenker er imidlertid umulig å vite. Potter kan like gjerne være borte før kvelden er omme.

  Tottenham tok på sin side nytt grep om 4.plassen, mens de også plukket poeng på ligacupfinalistene Newcastle og Manchester United. Oliver Skipp og Harry Kane scoret målene som i dag ga en første seier mot Chelsea på ni forsøk.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen