More

  Topp 5 overganger i League Two

  Vinduet er lukket. La oss ta en rask titt i spåkulen for å se på de fem beste overgangene i League Two.

  Store forandringer er blitt gjort i League Two. I bunnen valgte Gillingham å hente inn hele elleve spillere og med tabellposisjonen som var kan man si at det var helt rett av de nye eierne i klubben. En av deres signeringer kommer inn på listen lengre nede og det var ikke langt unna at også Tom Nichols og Oliver Hawkins kunne kommet med på topp fem listen. Men at de allerede er og vil bli suksess for The Gillis er vi ikke i tvil om. Også Colchester har gjort store endringer og kjøpene av Matt Jay fra Exeter og Fiacre Kelleher fra Bradford er veldig nære å komme med på listen. Sistnevnte har allerede to mål for sin nye klubb til tross for at han bare har startet en kamp og er forsvarsspiller.

  Av topplagene har både Leyton Orient, Stevenage, Northampton og Carlisle hentet smart. Sistnevnte får med en på listen mens Joe Garner faller utenfor til tross for at det er en signering med mye følelser og som kan gi Carlisle et boost i opprykkskampen. Bare Leyton Orient mangler en spiller på topp fem listen av de fire fremste klubbene.

  Av spillere som forlot League Two kommer vi ikke utenom Ayoub Assal fra Wimbledon. Den fantastisk talentfulle spilleren forlot klubben til fordel for Qatar og en viss stor pengesum som Wimbledon ikke kunne si nei til. Men utrolig trist for Wimbledon-fansen og alle oss andre.

  TOPP 5

  1. Charlie Austin, Swindon: At den hjemvendte sønn skulle komme med på listen var en selvfølge. 33-åringen vendte hjem etter 12 år borte fra County Ground og har allerede notert seg for tre scoringer for klubben. Har allerede bevist at det fortsatt er mye fotball igjen i beina sine og kan fort ende opp med å skyte Swindon til Wembley utover våren.
  2. John Kymani-Gordon, Carlisle: 19-åringen kom på lån fra Crystal Palace i januar og danker ut deres andre signering Joe Garner fra listen. Den unge spissen har allerede notert seg for to scoringer på sine tre starter og ble matchvinner senest for ti dager siden da Carlisle slo Rochdale 1-0 på bortebane. Et stort talent som kanskje hører hjemme på et nivå høyere allerede.
  3. Timothee Dieng, Gillingham: Vi har allerede nevnt to spillere fra Gillingham som kunne kommet med. Men det er Diengs overgang fra Exeter som får plassen. 30-åringen har vært en stabil skikkelse for Exeter sitt opprykk og deres første halvdel i League One før han nå forlot klubben til fordel for å redde Gillingham. Har allerede fått tre kamper og notert seg for mål og målgivende og har allerede blitt benyttet som stopper og midtbanespiller. Vil nok fremover bli en særs viktig spiller for et Gillingham som vil klatre på tabellen.
  4. Jake Forster-Caskey, Stevenage: Han lever kanskje litt på navnet sitt enda, men Caskey er for god for League Two. 28-åringen har i flere år storspilt for Charlton men har det siste et og et halvt årene slitt mer og mer i League One-klubben. Trengte et miljøskifte og spill for et velfungerende maskineri i Stevenage kan være akkurat det som gjør Jake Forster-Caskey til en stjerne igjen. Da vil midtbanespilleren også kunne bidra med flere mål og målgivende.
  5. D’Margio Wright-Phillips, Northampton: At stortalentet og sønn av Shaun Wright Phillips (og har Ian Wright som sin bestefar) skulle havne i League Two hadde vi ikke helt sett for oss. Men Stoke-spilleren som står med syv kamper og en scoring for Championship-klubben skal nå forsøke å gi Northampton deres etterlengtede opprykk. Northampton har allerede en av toppscorerene i divisjonen og med Wright-Phillips på plass kan det fort bli flere mål for laget som akkurat nå har mistet topp tre plasseringen sin. 21-åringen blir en suksess. Garantert.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen