More

  Topp 5 overganger i League One

  Vinduet er lukket. La oss ta en rask titt i spåkulen for å se på de fem beste overgangene i League One.

  League Two er allerede kåret. Nå er det de fem beste overgangene i League One som står for tur.

  Ipswich og Plymouth stod for flere utskiftninger i januar. For Sheffield Wednesday holdt de med lånesigneringen av Aden Flint. Den storvokste stopperen kan fort bli en suksess og bidra med scoringer men helt inne på topp fem kom han ikke. For Ipswich kom en av signeringene med, mens spillere som Callum Wright, Tyreik Wright og Jay Matete som kom inn portene hos Plymouth nådde ikke opp.

  Kanskje er det Bolton som er overgangsvinnerne dette vinduet. De mistet Oladapo Afolayan til tyske St.Pauli men har erstattet han og hentet inn totalt seks spillere. De får med seg en på listen men her er flere potensielle i ringreven Cameron Jerome som ble hentet fra Luton. Shola Shoretire som allerede har imponert etter sitt utlån fra Manchester United og Luke Mbete som er hentet fra Manchester City. Randell Williams fra Hull er også en fartsfylt vingback som allerede imponerer et Bolton-maskineri som kan bli seige utover våren.

  For både Forest Green og Burton kom det hele elleve spillere inn. Blant de 22 spillerne er det få som er aktuelle for en topp fem liste men Forest Greens Jordon Garrick samt lånet av Charlie Savage fra Manchester United kan være to potensielle gullgruver de neste seks månedene og som kanskje finner seg verdig en plass blant topp fem når sesongen er over.

  Så sender vi en tåre i retning Wycombe som mistet sin store stjerne og enorme talent i Anis Mehmeti. Unggutten som har herjet i League One på et helt nytt nivå de siste månedene ble hentet til Bristol City og er klar for større oppgaver enn hva han fikk i League One.

  Topp 5

  1. Nathan Broadhead, Ipswich: En liten sjokkovergang da det ble klart at Ipswich fikk hente den talentfulle spissen fra Everton på permanent basis. Broadhead fikk det ikke helt til på utlån i Wigan i høst, men har tidligere vist sitt store potensiale i League One da han var på lån i Sunderland i fjor og var deltagende i deres opprykk. For et Ipswich som tidvis har slitt med å avgjøre kamper vil Broadhead bli en fin tilvekst til en tropp som på papiret ser klare for opprykk.
  2. Glen Rea, Cheltenham: Vil du ha en tøffing som går i krigen bør du velge Glen Rea. Cheltenham har hentet 28-åringen på lån fra Luton ut sesongen og det kan være akkurat det de trenger for å holde seg unna bunnstriden. Gir ingenting ved dørene og vil sanke både kort og poeng for Cheltenham gjennom våren. En real klassesignering på dette nivået.
  3. Victor Adeboyejo, Bolton: 25-åringen kom med på høstens lag i League One for sine scoringer for et Burton i motgang. Elleve scoringer fikk han før Bolton kom luskende og hentet den store spissen for knappe to uker siden. For et Bolton-lag som i store perioder av høsten slet med uttelling på sjansene kan han vise seg å bli et gigantisk kjøp. Kan avgjøre kamper på egenhånd og bringer noe til klubben de ikke hadde. Det blir rett og slett spennende å se det litt uferdige produktet i et godt og velfungerende lag.
  4. Gavin Kilkenny, Charlton: Hvordan i alle dager havnet denne gutten i League One? 23-åringen imponerte for Bournemouth i fjor men ble funnet for lett for Premier League denne sesongen og sendt på utlån til Stoke. Etter en godkjent start og mulig plass på laget var han uheldig med skade og kom seg aldri tilbake igjen under Alex Neil. Går nå ned et nivå til Charlton og midtbanespilleren har alle ingrediensene for å herje på dette nivået. Sterk med ball i beina og fremstår som en ekstremt intelligent spiller. Mange Bournemouth-supportere var skuffet over at Scott Parker ikke fant plass til han ved sesongstart.
  5. Paddy Lane, Portsmouth: 21-åringen ble hentet fra Fleetwood på en av de siste dagene av vinduet. Den offensive midtbanespilleren med den gode venstrefoten hadde en fantastisk 2021/22-sesong og sesongens spiller ble jaktet på av flere klubber i Premier League og Championship. Har slitt mer med toppnivået under Scott Brown denne sesongen og ble rett og slett benket, uforståelig nok. Er uansett en spiller med høyt potensialet og vil trolig komme mer til sin rett under Pompey sin spillestil og trolig vil han klatre på karrierestigen nokså raskt.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen