More

  Toney tenker på drinker og strandliv

  Brighton sto med ett poeng fra tre kamper, og kom rett fra braknederlag mot Arsenal og Newcastle, da de fredag fikk besøk av høytflyvende Brighton. Fintspillende gjester hadde som alltid mye ball, men poengene ble uansett igjen hjemme på Brentford Community Stadium. Og da som så ofte før grunnet Ivan Toney.

  Med et frekt hælspark, og et straffespark – etter selv å ha blitt felt – avgjorde Toney kampen til Brentfords fordel. 26-åringen spilte sin kamp nummer 100 for The Bees, og etter fredagens dobbel står han bokført med spinnville 55 scoringer.

  Denne sesongen har han bokført åtte scoringer. Likt med Harry Kane, og bare umulige Erling Braut Haaland har scoret flere. I hele 2022 er det bare Kane (21) og Son Heung-min (18 som har scoret flere Premier League-mål enn Toneys 15.

  Og fortsatt har ikke Toney misbrukt et straffespark i Premier League. Hemmeligheten ligger i å tenke på hyggelige ting, og ikke la nervene spille inn.

  -Jeg tenker på drinker og strandliv før jeg skal ta straffer, sa Toney etter fredagens fulltreffer fra ellevemeteren.

  Ivan Toney har fortsatt ikke spilt landslagsfotball i noen aldersklasser, men skal bli vanskelig å komme utenom når Gareth Southgate skal plukke sin VM-tropp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen