More

  Tollås Nation legger opp

  Vålerenga-stopper Jonatan Tollås Nation legger fotballskoene på hylla i en alder av 32 år. Midtstopperen har trøblet med en kneskade de siste ukene, som har hjulpet ham med å komme frem til beslutningen. Tollås Nation har vunnet den norske cupen med Aalesund både i 2009 og 2011, og i tirsdagens pressemelding, trekker han også frem disse triumfene som hans største i karrieren.

  – Jeg sitter bare igjen med glede og takknemlighet for alt fotballen har gitt meg. Så mange livslange venner og opplevelser. Og til AaFK og VIF – to fantastiske klubber som jeg har vært så heldig å få spille for og være kaptein for: Tusen takk. Jeg har ingenting annet enn livslang kjærlighet til dere, skriver midtstopperen i en pressemelding, publisert på sosiale medier tirsdag kveld.

  Jonatan Tollås Nation ble tatt opp til A-laget fra Aalesunds juniorstall i juli 2007, og spilte seg raskt til fast plass på laget. Her vant han to NM-gull med sunnmøringene, før turen gikk til Vålerenga i 2015. Midtstopperbautaen ble etter hvert kaptein også for Oslo-klubben, og fikk til sammen 164 Eliteserie-kamper for VIF, og 143 for Aalesund. Tollås Nation representerte også Norge på alle aldersbestemte landslag, men fikk aldri sjansen for herrelandslaget.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen