More

  Tøff start for de returnerte heltene

  Både Gareth Ainsworth og Matt Bloomfield fikk tøffe debuter i sin retur til gamle kjente.

  QPR 1-3 Blackburn

  Etter to år som spiller og elleve år som manager i Wycombe var det dags for ny klubb og nytt prosjekt for Gareth Ainsworth. I dag kom managerdebuten på Loftus Road hele 13 år siden han sist gikk av banen, da som spiller. Passende nok var det en av hans andre tidligere klubber i Blackburn Rovers som stod på motsatt sidelinje i dagens kamp. Hyggelig ble det derimot ikke. Bare 14 minutter var gått da Sam Gallagher stanget gjestene i ledelsen. Etter halvtimen kom derimot første jubel for Ainsworth da Tim Iroegbunam utlignet med sitt første mål for QPR. Derfra og ut var det derimot tungt og få minutter senere ble stjernespiller Ilias Chair skadet før Sammie Szmodics like før pause sendt gjestene opp i ledelsen igjen.

  Andreomgang ble avgjort etter timen da Joe Rankin-Costello leverte av øverste hylle før han serverte Gallagher en enkel tap-in. 3-1 seier for Rovers som klatret opp på fjerdeplass. For QPR og Ainsworth gjenstår det mye jobb og med bare åtte poeng ned til nedrykksstreken er ikke sesongen helt ferdigspilt.

  Shrewsbury 2-0 Wycombe

  Også for Ainsworths erstatter i Wycombe ble det en tøff debut. Matt Bloomfield fikk en tøff oppgave i borteoppgjøret mot Shrewsbury og Jordan Willis gjorde det ikke enklere da han sendte ballen i eget nett etter halvtimen. Hjemmelaget var det førende laget kampen gjennom og ti minutter før slutt avgjorde innbytter Rekeil Pyke kampen da han på to forsøk fikk banket ballen i mål. Dermed lever håpet om playoff for Shrewsbury som nå bare ligger to poeng bak dagens motstander Wycombe.

  Mer om Championship-runden får du neste utgave av Tipsbladet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen