More

  Stoke-dobbel

  Wesley Moraes ble tidenes dyreste Aston Villa-spiller, da han i 2019 ble hentet fra Club Brugge for 22 millioner pund. Brasilianeren hadde sesongen i forveien blitt kåret til årets unge spiller i Belgia, etter 17 scoringer for Brugge. Nå er spissen klar for Stoke, etter et mareritt av en karriere på Villa Park.

  Wesley ble aldri noen hit i Villa, men fikk da heller aldri muligheten til det. Allerede midt i sin første Premier League-sesong ble angriperen påført en komplisert kneskade, en skade som holdt den storvokste angriperen borte fra fotballen i hele 480 dager. Veien tilbake har vørt tung, lang og kronglete, og har inneholdt låneopphold i klubber som Levante, Club Brugge og Internacional i hjemlandet.

  The Potters henter offisielt spilleren for en ukjent overgangssum, men mer trolig er det at Championship-klubben bare har avtalt å betale spillerens lønn i siste kontraktsår.

  Stoke presentere i går også kjøpet av den 25-årige marokkaneren Ryan Mmaee.

  -Vi har fulgt Ryan over en lengre periode, og vet han også har vært under oppsikt av atskillige andre klubber. Vi er da stolte over at han valgte Stoke City, heter det på klubbens hjemmesider.

  Angriperen ankommer fra den ungarske mesteren Ferencvaros, og er antatt å koste Stoke drøyt to millioner pund.

  Enda Stevens (Sheffield United), Bournemouth-duoen Ben Pearson og Mark Travers, Coventry-forsvarer Michael Rose, Daniel Johnson (Preston), André Vidigal (Maritimo), og Wolves-duoen  Ki-Jana Hoever og Chiquinho har også ankommet Stoke i sommervinduet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen