More

  To nordmenn kåret blant verdens største talenter

  Den engelske storavisen The Guardian har saumfart verdens beste spillere født i 2005, og sluppet en liste hvem de mener er verdens 60 mest lovende talenter. Og ikke mindre enn to nordmenn har fått plass på denne lista. Det er Tromsøs Runar Norheim og Club Brügges Antonio Nusa som har fått plass på Guardians liste.

  Norheim debuterte for Tromsø bare 15 år og 220 dager gammel, mens Nusa scoret mot Bodø/Glimt for Stabæk, ikke lenge etter at han hadde fylt 16 år. Om Norheim skriver avisa følgende:

  Etter noen skader, virker Norheim å være tilbake for fullt, og selv om det er en lang reise for interesserte speider, kan det meget vel være verdt turen.

  Nusa ble kjent for hele verden da han scoret i Brügges Champions League-oppgjør mot Porto tidligere i høst, og det gjorde han bare 17 år og 149 dager gammel. The Guardian har følgende å si om en av Norges aller mest spennende spillere:

  Denne sesongen har han lovet å etablere seg på laget, og han har foreløpig holdt ord. Den dribleglade kantspilleren har Neymar som sitt idol, og selv om han trives best på venstre kant, kan han like gjerne bekle en rolle på motsatt side, så vel som sentralt.

  Bli ikke overrasket om man får se denne duoen på landslag, et landslag som for øvrig er langt nede etter gårsdagens svært skuffende forestilling mot Serbia.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen