More

  To kan bli til tre

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Tittelkampen kan åpne seg opp. 

  Før sesongen startet, virket det ganske sikkert at ligagullet ville stå mellom Barcelona og Real Madrid. Utover i sesongen har disse to gigantene befestet sin posisjon som de fremste tittelkandidatene, men i de siste ukene har en uventet utfordrer meldt seg på. Real Sociedad har nemlig radet opp seier etter seier, og klatret nesten opp i ryggen på tetduoen. Det setter opp en strålende fotballkamp på Santiago Bernabéu denne helgen når Real Sociedad gjester den spanske hovedstaden, og toppoppgjøret kan du følgelig lese alt om på de neste sidene.  

  Bunnlag er favoritten 
  La Real leverte også en bra forestilling i midtukens kvartfinale i cupen mot Barcelona, men selv om det endte med 0-1-tap på Camp Nou, har vi såpass tillit til baskerne at vi tror de kan reise til Real Madrid og få med seg tre poeng. Oddsen på borteseier er i alle fall mer enn spillbar.  

  Forrige ukes favorittspill gikk også inn med et nødskrik, da Villarreal ventet helt til det tiende overtidsminuttet før de avgjorde mot Girona da Dani Parejo ble matchvinner fra straffemerket. Denne uken gir vi helgens favorittstempel til Sevilla. Bunnlaget har hatt en forferdelig sesong, fra å være en klubb som jevnlig kvalifiserer seg til Champions League, til å kjempe for livet om å unngå nedrykk. Sevilla fikk seg imidlertid en vanvittig opptur sist i 1-0-seieren over Cádiz, og selv om det normalt sett ikke er mye å skrive hjem om, kan den dramatiske seieren være triumfen som snur Sevillas sesong. Og når de får besøk av La Ligas desidert svakeste lag denne sesongen, seiersløse Elche, kan selv ikke Sevilla unngå å være store favoritter. 

  CL-utfordrere 
  Real Madrid – Real Sociedad er selvsagt rundens godbit, men det er mye annet snadder å se frem til også. Ligaleder Barcelona skal ut i Katalonia-derby borte mot Girona, der de møter et hjemmelag som har vært uvanlig seiersvante etter opprykket til La Liga. Vertene gikk på en vond smell mot Villarreal sist, men lite ville passet dem bedre enn å reise seg på bekostning av sin katalanske storebror, som også tilfeldigvis leder ligaen.  

  Kampen om Champions League-beinet er ellevilt denne sesongen, der til og med Osasuna i skrivende stund har en sjanse. De får storfint besøk av en annen CL-utfordrer, Atlético Madrid, som lignet mer på sitt gode, gamle jeg enn de har gjort på lenge i 3-0-seiren over formsvake Real Valladolid i forrige runde. La Liga-runden avsluttes mandag kveld mellom to andre lag som aspirerer til å kvalifisere seg til det gode selskap. Villarreal har blitt kjente med det gode selskap etter å ha tatt seg helt til semifinalen i Champions League forrige sesong, mens Rayo Vallecano vanligvis skal ha lite i en CL-diskusjon å gjøre. Mandagens gjester er likevel i en slik posisjon at tre poeng på El Madrigal vil bety fornyet og berettiget håp om CL-spill. Det er dermed bare å glede seg til helgen! 

  Helgens spill

  Favoritten:

  • Sevilla – Elche
  • Tips: H til 1,56 i odds hos Coolbet

  Luringen:

  • Real Sociedad – Real Madrid
  • Tips: B til 5,00 i odds hos Coolbet

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen