More

  Tirsdagens ryktebørs

  Etter uke med cup-spill dukes det i dag igjen for Premier League-kamper.
  Samtidig er det fortsatt åpent for spillerkjøp, og i kjent stil går ryktene høyt. Angripere til West Ham og potensiell ny midtstopper til Liverpool stjeler i kjent stil oppmerksomheten, men i dag er det også norsk innslag på ryktebørsen. 

  *WEST HAM ryktes å ha startet forhandlinger om kjøp av Reims-angriper Boulaye Dia. 24-åringen har levert 12 scoringer på 17 Ligue 1-kamper denne sesongen. West Ham har penger på bok etter salget av Sebastien Haller, og Dia er bare en av veldig mange angripere som linkes til London-klubben om dagen.

  *LOIC BADE kobles til Liverpool. Mens nye angripere daglig linkes til West Ham, kobles midtstoppere like ofte til Liverpool. 20-årige Bade har startet samtlige kamper for Lens i Ligue 1 denne sesongen, og Milan er av andre klubber som linkes til unggutten.
  *CRYSTAL PALACE og West Bromwich er begge interessert i å hente 25-årige Ozan Tufan fra Fenerbahce. Den anvendelige midtbanespilleren prises av den tyrkiske klubben til £13,5 millioner.
  *TIMOTHY FOSU-MENSAH skal ha kommet til enighet om permanent kontrakt med Bayer Leverkusen. Den anvendelige 23-åringen startet sesongens første kamp for Manchester United, men har siden bare fått to innhopp.
  *HARRY WINKS, som har startet syv Premier League-kamper for Tottenham denne sesongen, skal være ønsket på lån i Valencia. Den 24-årige midtbanespilleren har vært i Spurs siden han var fem år.
  *NORWICH CITY krever 40 millioner pund for Emiliano Buendia, noe som blir i drøyeste laget for Arsenal. The Gunners har nå rettet kikkerten mot Brightons Yves Bissouma.
  *JONJOE KENNY er tilbake fra lån i Schalke, hvor han fikk 31 Bundesliga-kamper. I Everton blir det uansett tyngre å skaffe seg spilletid, og alt tyder på nytt utlån eller permanent overgang. Burnley og Newcastle er av klubbene som viser interesse for 23-årige høyrebacken.

  *LEEDS UNITED leter høyreback, og Bodø/Glimts Fredrik Bjørkan ryktes å stå høyt på Bielsas ønskeliste. Newcastle og Norwich skal også ha Bjørkan på blokka.

  *ARSENAL-FORSVARER Sokratis Papastathopoulos har knappe seks måneder igjen av kontrakten på Emirates, og det er muligheter for at 32-åringen forsvinner allerede i januar. Grekeren er ønsket av Genoa og Real Betis.
  *CREWE-KAPTEIN Perry Ng er ønsket av flere Championship-klubber, inkludert Cardiff. Bluebirds-styret har også startet budgivingen, men £250 000 ble kontant avvist. 24-åringens kontrakt med Crewe utgår i juni.
  *GRAHAM POTTER og Brighton sies å ha leverte bud pålydende 4,5 millioner pund for den 19-årige midtbanespilleren Moises Caicedo. Unggutten spiller i dag for Independiente del Valle i Ecuador.
  *DONCASTER-KAPTEIN Ben Whiteman jages av et kobbel Championship-klubber. Preston North End har lenge vært i førersetet, men får nå konkurranse fra klubber som Derby, Nottingham Forest, QPR og Barnsley. 24-åringen har kontrakt med Doncaster frem til 2023.

  *ROSS BARKLEY har imponert på lån i Aston Villa, og Birmingham-klubben skal være særs interessert i permanent kjøp. Chelsea opplyses imidlertid å ville kreve store penger for 27-åringen som fortsatt har to og et halvt år igjen av kontrakten på Stamford Bridge. Barkley har vært ute med skade siden november, men sies å bli klar til helgens kamp mot Everton.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen