More

  Tipsene fra League One og Two

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  To kamper fra League One og League Two får vår oppmerksomhet denne lørdagen.

  League One:

  Oxford United tar imot Peterborough og der gir vi hjemmelaget tipset. til 2.45 hos Coolbet satser vi på at Karl Robinson sine menn har funne rytmen sin. Det så slik ut i borteoppgjøret mot Exeter sist da de ledet 4-0 etter timen. Spor av gammel rusk mot slutten med to baklengsmål men noe sier meg at det går mot bedring etter bare et poeng på de fire kampene før Exeter-kampen. De møter et topplag i Peterborough men de sliter tungt på bortebane. En snuoperasjon i seriepremieren og en 3-2 seier mot håpløse Milton Keynes er trepoengerne de har tatt på bortebane denne sesongen.

  TIPS: H. Du får 2.40 hos Coolbet.

  Barnsley får også vårt tips i deres bortekamp mot Morecambe. Til tross for bare et poeng på deres to siste kamper er det grunn til å tro at den gode bortestatistikken til Michael Duff fortsetter. Har tatt ti av tolv mulige poeng i deres fire seneste ute, mot lag som Ipswich, Sheffield Wednesday og Cambridge. Morecambe er tabelljumbo og har bare plukket åtte poeng hittil i sesongen. Har fortsatt ikke vunnet hjemme på Globe Arena denne sesongen.

  TIPS: B. Du får 1.88 hos Coolbet

  League Two:

  Harrogate-Tranmere er en av de to utvalgte kampene. Hjemmelaget fikk sin første seier på ti kamper da Hartlepool ble slått 2-1 hjemme sist helg. Men her møter de et lag i storform. Tranmere har fem strake seiere uten baklengsmål. Tre av disse på bortebane mot sterk motstand. Det løsnet fremfor mål sist da Crewe ble slått 3-0 hjemme. Det stinker borteseier og oddsen er god nok.

  TIPS: B. Du får 2.35 hos Coolbet.

  Swindon – Hartlepool får dagens siste tips. Hartlepool med bedring etter Keith Curle tok over mannskapet men tapte sine to siste kamper. Men Swindon er solide hjemme og har bare et knepent og uheldig tap hjemme mot Northampton denne sesongen. To siste har endt med seiere og Swindon har sakte men sikkert nærmet seg playoff.

  TIPS: H. Du får 1.60 hos Coolbet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen