More

  Tipsbladet i storform!

  Nattens fem kamper på Tipsbladets flaggskip, Tipsfondet, dundret alle inn til storslagen gevinst. Nattens innsatser på 2500,- ga 8180,- i utbetaling og dermed et overskudd på godt over 5500,-. For de som følte seg dristig nok til å sette alle kampene på én og samme bong, ga det en samlet odds på 126,58, og en skarve hundrings ville dermed blitt til godt over 12500,-.

  Nattens utbetalinger ville alene sørget for nærmere 19 måneders abonnement hos oss i Tipsbladet, og med gjennomgående overskudd på Tipsfondet, er det ingen grunn til å vente hvis du ikke allerede er med på moroa. Nå kan du dessuten prøve Tipsbladet en helt måned GRATIS, og det er ingen bedre tid på året til å prøve oss, når vi nå ruller ut liga-spesialer på alle de europeiske storligaene. Allerede denne uken slapp vi vår 64 siders Football League-spesial, mens det neste uke dukes for godt over 100 sider med Premier League-start. 

  Men, det er ikke bare på Tipsfondet vi kan vise til gode resultater den siste tiden. Skribenten Axel With Gogstad har holdt et godt øye med norsk fotball og kvinnenes EM denne sommeren, og samtlige av våre fire siste nettips har sittet som et skudd:
  Start – Sandnes Ulf B (5,75)
  Vålerenga – Viking H (2,15)
  Brann – Kongsvinger H -2 (2,07)
  England – Sverige H (1,96)
  Denne sesongen vil Tipsbladet-redaksjonen strebe mer enn noen gang etter å gi deg Norges beste oddstips, og med de europeiske toppligaene rett rundt hjørnet vil dekningen vår på papir og nett være større enn noen gang tidligere.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen