More

  Tips på tampen: Celta – Villarreal

  Fullklaff på gårsdagens tips, da Algoyano slo ut Huesca i Copa del Rey, til 5,50 i odds. I kveld forsøker vi oss på helgens åpningskamp i La Liga.
  Eduardo Coudet har virkelig fått sving på sakene med Celta, og klubben har vært et av La Ligas fremste formlag etter at han tok over tømmene. Laget har imidlertid vært svært avhengige av duoen Iago Aspas og Nolito. Aspas er kan hende den viktigste enkeltspilleren for et lag i Europas toppligaer, og både Aspas og Nolito mister de neste ukene med skader. Det er selvsagt svært uhyggelige nyheter for Celta, men Coudet har gjort veldig mye mer i Celta enn å få frem det beste i Iago Aspas. Det har spissen klart helt på egen hånd. Celta fremstår bedre organiserte og mer angrepsvillige. Trolig er ikke dagens system like avhengig av Aspas´ briljanse som tidligere.
  Villarreal jakter en Champions League-plass, og ligger på femteplass før helgens runde. Den gule ubåten har tapt to kun to kamper i ligaen den sesongen, men har til gjengjeld spilt hele åtte uavgjort. I tillegg til langtidsskadde Alberto Moreno, er både Francisco Alcacer og Vicente Iborra nye mann på skadelista.
  Celta kommer til å selge seg dyrt, til tross for viktige forfall, og Villarreal spiller som nevnt mye uavgjort. Vi prøver derfor U-en, til 3,30 i odds hos Unibet.
  Axel With Gogstads oddsregnskap 2021: Innsats: 500,- Gevinst: 928,- Tilbakebetalingsprosent: 185,60%

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen