More

  Tips på tampen

  Full runde i The Championship, og det er fortsatt spenning i både topp og bunn av tabellen. Spenningen kan utløses på Riverside, der suverene Burnley sikrer opprykk til Premier League med seier  –  om samtidig Luton avgir poeng mot Millwall.

  Alt om alle kamper i dagens runde kan du lese her, men vi har også plukket et par tips for kvelden:

  Stoke – Bristol City
  Britannia
  Fredag 16.00

  Stoke har for alvor funnet storformen, men mest trolig for sent til å kunne kjempe om opprykk. Det skiller ti poeng frem til 6.plassen, med syv kamper igjen å spille. Ubeseiret fra siste fem kamper, og lørdag herjet man på besøk hos et Coventry-lag som ikke hadde tapt på fem kamper. Wolves-lånet Ki-Jana Hoever scoret sitt fjerde mål på fire kamper, denne gang en perle av de sjeldne, da The Sky Blues ble slått 4-0 på CBS Arena. Fem av siste seks hjemme på Britannia har gitt poeng. Slo Bristol City borte i desember. Er fortsatt uten sisteskansen Matija Sarkic, men erstatter Jack Bonham har holdt nullen i siste to kamper. Stiller ellers med alle sine beste.

  Bristol City er i samme ingenmannsland som Stoke, og etter en lang god periode har det nå stoppet litt opp for The Robins. Kun én av siste seks er vunnet, og lørdag ga man bort det ene poenget mot et Reading-lag som hadde tapt alle sine bortekamper i 2023. Dominerte imidlertid totalt, både hva gjelder ballinnehav og avslutninger. En tiende strake Championhip-sesong blir det uansett på The Robins. Nigel Pearson må i kveld klare seg uten trioen Kal Naismith, Alex Scott og Tomas Kalas

  Tips: H

  Stoke flyr, og bør kunne ta seg av et skadeskutt Robins-lag som ikke har noe å spille for. Odds 1,67 er bare akkurat godt nok.

  QPR – Preston
  Loftus Road
  Fredag 16.00

  Queens Park Rangers toppet tabellen 22.oktober, men har siden da bare vunnet 2 av 23 kamper. Etter at det lørdag også endte med 0-1-tap mot tabelljumbo Wigan er nedrykksfrykten reell på Loftus Road. Ansettelsen av klubbhelten Gareth Ainsworth i februar var antatt å gi klubben et etterlengtet løft, men den tidligere Wycombe-bossen har tapt fem av sine første seks. 1-8 i målscore fra siste tre, og fire av siste fem hjemmekamper er tapt. Osman Kakay og Jake Clarke-Salter er fortsatt ute, men ingen nye skadeproblemer.

  North End har plukket poeng fra åtte av sine siste ni kamper, og etter forrige helgs 3-1-seier mot Blackpool skiller det bare fem poeng frem til 6.plassen. Bare tre klubber har plukket flere poeng på bortebane enn Preston denne sesongen. Ikke like sterke hjemme, og røk da også 0-1 mot QPR på Deepdale. Spissduoen Ched Evans og Emil Riis Jakobsen er ute for sesongen.

  Tips: B

  QPR kunne vært et motivasjonsspill, men formen er grusom og det har vært vanskelig å se tegn til bedring. Preston-seier til klart godkjente 2,80 må prøves.

  *Odds fra Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen