More

  Tilbake i HamKam

  Sam Rogers er tilbake i HamKam.

  Det ble en nokså stille og rolig Deadline Day i Eliteserien. Daniel Berntsen gjorde en nokså oppsiktsvekkende overgang fra Junkeren til Bodø/Glimt, mens Strømsgodset hentet tilbake den 18 år gamle keeperen Simo Lampinen-Skaug fra Lecce på en sesonglang kontrakt.

  Fortsatt ikke fått lest fredagens 180-siders Seriestart-spesial? Kjøp 4 ukers tilgang for bare FEM KRONER, så kan du lese både den og de neste fire Tips-bladene

  Ingen nye i Molde – ennå

  En annen som gjør retur til tidligere arbeidsgiver, er Sam Rogers. Midtstopperen var en viktig bidragsyter til HamKam sitt opprykk i 2021, men amerikaneren blir ikke værende lenge på Briskeby. Amerikaneren ankommer Hamar på lån fra Lillestrøm, og må vende tilbake til Åråsen når sesongen er halvspilt, etter 15. serierunde mot Fredrikstad i juli.

  – Jeg ser frem til å komme tilbake til klubben som ga meg sjansen fra starten av. Jeg ser også frem til å bidra for laget, og jeg skal gi alt under denne perioden, bedyrer Rogers til HamKam sine hjemmesider.

  Rogers blir spilleklar allerede til helgens runde, når Kamma tar imot gulljagende Molde. Tittelutfordrerne gjorde ingen forsterkninger på Deadline Day, til tross for Fredrik Gulbrandsens skade i seriepremieren. Det jobbes imidlertid med å få på plass Leke James tilbake til Aker Stadion, og siden den tidligere Molde-spissen er fri agent, er han fri til å hentes etter at overgangsvinduet stengte i går kveld.

  Danske til Haugesund

  Hamkam
  Mathias Sauer Skal Spille For Haugesund.

  Haugesund er et annet lag som forsterket seg på overgangsvinduets siste dag. Vestlendingene har sikret seg den danske midtbanespilleren Mathias Sauer, og ankommer Vestlandet på sesonglangt låneopphold fra danske AGF. Haugesund er godt fornøyde med å ha 20-åringen på plass, som også har aldersbestemte landskamper for Danmark under beltet.

  – Mathias er en offensiv midtbanespiller, som har markert seg i AGF-systemet som en hardtarbeidende og teknisk spiller. Vi får også en venstrebent spiller, som tilfører fart fremover i banen, sier sportslig leder i Haugesund, Eirik Opedal, til klubbens hjemmesider.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen