More

  Tid for Boxing Day-hevn

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Denne helgen går de motsatte oppgjørene fra Boxing Day av stabelen. Med bare 20 dager siden forrige oppgjør er det mange som planlegger en rask hevn for at julen ikke ble som den skulle.

  For de fleste har det bare blitt spilt tre kamper siden lagene sist møttes, og derfor har det kanskje ikke skjedd så alt for mye siden den gang. Men hjemmekamp er byttet ut med bortekamp og visa versa. Derfor er det ikke utenkelig at et noe presset Ipswich får det langt tøffere når de denne gangen skal ta turen til Kassam Stadium og et møte med et Oxford United i form. Kieran McKenna sine menn har spilt tre uavgjorte kamper siden de banket Oxford United 3-0 på Boxing Day og med poengtap her lukter det litt trøbbel for traktorgutta.

  For det skal noe til at Plymouth og Sheffield Wednesday taper poeng denne helgen. Serielederne tar imot et Cheltenham med tre strake tap og ingenting annet en seier er godt nok for Steven Schumacher sine menn. Sheffield Wednesday har spilt 14 seriekamper uten tap og man må faktisk tilbake til borteoppgjøret mot Plymouth i oktober for å finne forrige gang det skjedde. De tar imot Fleetwood som har tapt tre av sine fire siste, deriblant hjemmemøte med uglene. I det oppgjøret stod Shaun Rooney frem på godt og vondt med både scoring, rødt kort og store mengder skjellsord på vei mot spillertunnelen.

  Outsiderne forsøker seg på nytt

  For de som satt av 90 minutter på oppgjøret mellom Bolton og Derby i romjulen kan vi glede dere med et nytt oppgjør allerede her. Det målløse oppgjøret gikk ikke inn i historiebøkene men trolig kan vi forvente mer når det denne gang er Derby som står for vertskapet. Siden den gang har Derby scoret åtte mål på tre ligakamper mens Bolton har scoret syv på sine fire, men med en målløs kamp mot Plymouth blant dem. To formlag er det uansett som møtes og Derby håper rekken på 17 kamper uten tap i alle turneringer fortsetter litt til.

  For både Barnsley og Peterborough blir det nye forsøk på tre poeng her. Barnsley sin rekke på fem strake seiere stoppet på Boxing Day mot Accrington i oppgjøret som endte 1-1. Siden har de bare tatt tre poeng og står med 0-5 på sine to siste kamper. Peterborough spilte også 1-1 mot Charlton i motsatte oppgjør og med Darren Ferguson inn som manager har fansen nå håp om både tre poeng og opprykk. Det startet uansett bra med en solid seier borte mot Port Vale i mandagens tv-sendte oppgjør.

  En spennende kamp blir det også mellom Bristol Rovers og Wycombe som før runden ligger et par poeng unna topp seks. Vinneren her melder seg på for fult. Lewis Wing ble helten på Boxing Day da Wycombe snudde 0-1 til 2-1.

  Miljøforkjemperne mot den forhatte klubb

  I bunn tar Forest Green imot Milton Keynes på deres grønne anlegg. De ønsker å hevne 0-1 tapet på Boxing Day og Green-sjef Ian Burchnall har brukt de første januardagene til å forsterke laget. Det gav nesten tre poeng i bortekampen mot Exeter sist, men det ble med et poeng og fortsatt jumboplass. Med nye signeringer har de virkelig sett bedre ut og det ble vist i den særs imponerende returkampen mot Birmingham i FA-cupen. Mark Jackson fikk sin managerdebut på Boxing Day med seier, men Milton Keynes har siden bare tatt et poeng på deres tre siste. De må snart komme i gang om det ikke skal bli gjensyn med League Two.

  Både Burton, Accrington og Cambridge skal ut i tøffe bortekamper. Dermed har Morecambe sjansen til å få et lite pusterom om de slår til med en fjerde strake seier i hjemmemøte mot et noe skadeplaget Port Vale.

  Forrige helg gikk både favoritten og luringen i vasken. Burton gikk på braktap hjemme mot Shrewsbury og Portsmouth var tilbake til gamle takter og særs gavmilde da Uen røyk mot Bolton. Denne gangen spiller vi mot Burton og satser i tillegg på at Morecambe har opprettholdt sin forrykende form i møte med et noe skadeplaget Port Vale.

  FAVORITTEN:

  • Lincoln – Burton
  • TIPS:
  • H til 2.15 i odds hos Coolbet

  LURINGEN:

  • Morecambe – Port Vale
  • TIPS:
  • H til 3.25 i odds hos Coolbet

  Den hele og fulle runden

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen