More

  They’re going home

  Gigantoppgjøret mellom England og Frankrike ble akkurat like tett og dramatisk som de fleste hadde forventet på forhånd. I 1. omgangen skilte det svært lite på lagene, men det var Frankrike som gikk til pause med ledelse etter en strålende scoring av stjerneskuddet Aurélien Tchouaméni. Engelskmennene følte seg da snytt for frispark i forkant av den scoringen og mente samtidig at Harry Kane burde hatt straffespark.

  Vi trengte imidlertid ikke vente lenge i 2. omgangen før dommer Wilton Sampaio pekte på straffemerket. Denne gangen var det Tchouaméni som var syndebukken og Kane gjorde naturligvis ingen feil mot lagkamerat Hugo Lloris. Etter utligningen tok England fullstendig over, men scoret ikke i sin gode periode. Overtaket kom mye grunnet at Bukayo Saka hadde en helt motorvei å løpe i på kanten der en usynlig Kylian Mbappé hadde svært liten interesse av å hjelpe forsvarskollegaen sin.

  Frankrike hadde lite å by på før Olivier Giroud kom seg foran Harry Maguire i feltet og stanget inn en ufortjent 2-1-ledelse. Det skulle imidlertid ikke ta mange minutter før vi fikk ny dramatikk. Innbytter Mason Mount gikk ned i feltet, dommer Sampaio ble kalt til VAR-skjermen, og nytt straffespark var et faktum. Dermed var det klart for duell to mellom Kane og Lloris, men denne gangen holdt ikke nervene stand og ballen ble blåst over mål.

  En skikkelig sluttspurt fra England fikk vi aldri tross hele åtte minutters tillegg og dermed kommer ikke fotballen hjem denne gangen heller. For Frankrikes del lever imidlertid drømmen om å gjøre noe så sjeldent som å forsvare et VM-gull.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen