More

  The Great Escape for Huddersfield?

  Reading og QPR frykter derimot nedrykk

  En forferdelig aften for QPR og Gareth Ainsworth. QPR sin forferdelige form fortsatte i dagens hjemmekamp mot Preston som endte med 0-2 etter to raske scoringer fra Thomas Cannon. Dermed er QPR bare et poeng unna nedrykksplass med seks serierunder igjen.

  Grunnen til dette er tre solide seiere for nedrykkskandidatene Rotherham, Cardiff og Huddersfield. Rotherham startet dagen med en fantastisk 3-1 seier over WBA der Jordan Hugill scoret to av målene mot sin gamle klubb. Cardiff tok også en viktig seier da de med sine tre mål i førsteomgang sikret 3-1 seier mot et Blackpool som nå nærmer seg nedrykk. Connor Wickham åpnet ballet etter 21 minutter og når Joe Ralls satte inn 3-0 like før pause var tre viktige poeng allerede i boks.

  Neil Warnock sin great escape med Huddersfield fortsatte også. Råsterke seiere mot Millwall og Middlesbrough ble i dag fulgt opp med ny sterk seier da Watford ble slått 3-2 på bortebane. Hjemmelaget tok føringen ved Yaser Asprilla etter halvtimen. En av de store heltene for terrierne om dagen er Jack Rudoni og han sørget også for balanse i regnskapet like før hvilen. Danny Ward har ikke levd opp til fjorårssesongen, men det vil ingen huske om Yorkshire-klubben holder seg oppe. Han gav gjestene 2-1 før Kian Harratt økte til 3-1. Til tross for reduseringen til Brett Assombalonga ble det med tre poeng tilbake til Huddersfield, som også kunne klatre over streken.

  Med seks serierunde igjen er det nå Wigan, Blackpool og Reading som befinner seg under streken. Paul Ince sitt mannskap har hatt en tung uke med poengtrekk og bare 1-1 hjemme mot Birmingham i dag. Også det et mannskap som for ikke lenge siden ble pratet om blant lagene i topp seks.

  I kveld kan Burnley rykke opp til Premier League om de unngår tap i oppgjøret mot Middlesbrough på Riverside.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen