More

  The Championship: Tirsdag kveld i Stoke

  Crysencio Summerville scoret to mål da Leeds forrige helg snudde 0-2 til seier 3-2 på besøk hos Norwich. Manager Daniel Farke har imidlertid flere offensive alternativer å velge mellom, og i kveldens bortekamp mot Stoke var tomålsscoreren benket.

  Misbrukt gavepakke

  The Championship: Stoke City, Ben Pearson
  The Championship: Tirsdag Kveld I Stoke 5

  Stoke, som før helgen sto med åtte strake uten seier i The Championship, åpnet best på Britannia i kveld. Flere gode muligheter ble imidlertid skuslet bort, og det ble etter hvert en jevnspilt affære. Med kvarteret igjen på klokka ble imidlertid Leeds gitt en gavepakke av de sjeldne. Stoke-kaptein Ben Pearson følte seg snytt fir frispark, og valgte å la irritasjonen ta overhånd. På særs klønete vis laget han straffespark, og eksekutør ble innbytter Patrick Bamford. Spissen hadde imidlertid bare vært på banen i få minutter, var ikke varm i trøya, og endte opp med å feie ballen høyt over mål.

  Wesley, nesten

  Tidligere Aston Villa-flopp Wesley skulle i stedet bli den som avgjorde dagens batalje på Britannia. Den tårnhøye og særs skadeplagede brasilianeren stanget med ti minutter igjen å spille ballen i tverrliggeren etter corner. Ballen traff deretter Pascal Struijk i skulderen, før den forsvant inn i tomt nett. Leeds spurtet brukbart, men det endte til slutt med greit fortjent seier til hjemmelaget. Etter en tung periode har dermed Stoke tatt seks Championship-poeng på bare fire dager.

  Southampton gjorde det igjen

  The Championship, Gavin Bazunu, Southampton
  The Championship: Tirsdag Kveld I Stoke 6

  Hvor mange ganger Southampton denne sesongen har tatt Championship-poeng etter overtidsscoringer er i skrivende stund ukjent, men det begynner å bli en hel del poeng som har tikket inn på overtid nå. Det skjedde i to av sesongens første tre, det skjedde da Hull ble slått 2-1 lørdag, og i dag skjedde det jommen igjen. Brad Potts virket å ha avgjort for Preston North End på Deepdale, men i sjette overtidsminutt kom scoringen som gjorde at det endte 2-2. The Saints passerte dermed North End på tabellen, men begge har de langt frem til direkte opprykksplass.

  Town fortsetter ferden

  The Championship: Tirsdag Kveld I Stoke Kayden Jackson Championship
  The Championship: Tirsdag Kveld I Stoke 7

  Ipswich Town har ikke vært beskjedne etter opprykket til The Championship. Ti av første tolv kamper er vunnet, etter at det i dag endte med 1-0-seier borte mot Bristol City. Akkurat i dag var imidlertid The Tractor Boys en smule heldige. Bristol Citys Harry Cornick vil garantert oppleve urolig søvn i natt, etter stolpetreffet etter pause. Ballen traff ikke bare stolpen, men rullet deretter to meter PÅ streken før den ble måket vekk av Ipswich-forsvaret. Nathan Broadheads scoring etter kvarteret ble dermed kampens eneste, til stor glede for gjestende Town-fans.

  Pipekonsert mot Rooney

  The Championship: Tirsdag Kveld I Stoke Jaden Philogene Championship
  The Championship: Tirsdag Kveld I Stoke 8

  Nyansatte Wayne Rooney kom til kort i debuten som Birmingham-manager, da det lørdag endte med 0-1-tap mot Middlesbrough. I dag var det for første gang tid for å vise seg frem for hjemmefansen på St. Andrew’s, men igjen gikk det galt. Hull, ledet av tidligere Rooney-assistent Liam Rosenior, tok nemlig med seg alle tre poeng hjem. Liam Delap sendte tigrene i tidlig ledelse etter en gavepakke fra Blues-forsvaret, før Jaden Philogene avgjorde til gjestenes fordel med en druser da kvarteret gjensto å spille. Birmingham-fansen var alt annet enn fornøyd, og Rooney forlot banen til lett pipekonsert.

  Onsdagens resultater i The Championship

  Birmingham – Hull 0-2

  Bristol City – Ipswich 0-1

  Plymouth – Sheffield Wednesday 3-0

  Preston – Southampton 2-2

  Rotherham – Coventry 2-0

  Stoke – Leeds 1-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen