More

  The Championship: Skjebnedag

  Spenningen i toppen av Championship-tabellen er utløst. Norwich har sikret seg både opprykk og ligatittel, mens Watford slår følge opp til hvor de begge kom fra i fjor.
  Også play off-diskusjonen er over, da Brentford, Bournemouth, Barnsley og Swansea for lengst har sikret seg billett til sluttspill om den siste ledige plassen i heisen opp. Noen håper kan hende på Bournemouth, da de ved seier i play off vil sørge for plass i historiebøkene. Aldri tidligere har de tre nedrykkerne tatt umiddelbar revansj ved å rykke tilbake opp i samlet flokk.
  Som før er det imidlertid umulig å spå hvem av de fire som vinner cupspillet.
  Hektisk bunnstrid
  Gjenstående spenning i det kommende sluttspillet, men i den siste ordinære ligarunden er det utelukkende i bunnstriden det finnes gjenstående spenning. Der kan det imidlertid bli spenning mer enn fans av de involverte klubbene kan tåle. Før dagens avsluttende runde skiller det fire poeng mellom de fire nederste. 
  Og dette er status for de involverte som får sin skjebne avgjort i dag:
  Derby (43 poeng): Med seier er ny Championship-kontrakt sikret. Med uavgjort er man avhengig av at Rotherham ikke vinner, og med tap rykker man ned – uavhengig av hva som skjer i Wales.
  Rotherham (41 poeng): Med seier, samtidig som ikke Derby vinner, vil man være sikret ny kontrakt.
  Sheffield Wednesday (40 poeng): Må vinne mot Derby. Skulle Rotherham også ta full pott vil imidlertid The Owls rykke ned uansett. 
  Wycombe (40 poeng): En hel rekke faktorer må slå inn, men først og fremst må Wycombe slå Middlesbrough med minst 12 mål. Det gjør de ikke, og Wycombe rykker beklageligvis ned. 
  Derby – Sheffield Wednesday og Cardiff – Rotherham har avspark 13.30, akkurat som øvrige kamper i The Championship. 

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen