More

  The Championship: Leicester kan stikke fra

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Hvem kan stoppe Leicester-toget? Det var spørsmålet i vår Championship-spesial før helgens runde, og svaret virker å være et rungende INGEN.

  Kiernan Dewsbury-Hall, Leicester
  Målshow: Kiernan Dewsbury-Hall Var Av Målscorerne Da Leicester Banket Blackburn

  Leicester solgte flere av sine største stjerner etter å ha vinket farvel til Premier League, men verken James Maddison, Youri Tielemans eller Harvey Barnes er så langt spesielt savnet av Foxes-fansen på King Power Stadium. Nyansatte Enzo Maresca har på rekordtid skrudd sammen en tropp av spillere som har satt strak kurs mot retur til Premier League. Åtte av første ni Championship-kamper er vunnet, og på besøk hos Blackburn lørdag var det aldri tvil. Som alltid når Rovers er i aksjon ble det scoret flust med mål, og fire av de fem scoringene gikk altså i Leicester Citys favør – i det som var femte strake borteseier for The Foxes.

  Leicester – legende

  Evigunge Jamie Vardy ble matchvinner mot Bristol City, før han også scoret mot Blackburn på Ewood Park. Spissen fyller 37 år i januar, men kan da være på god vei til ny Premier League-sesong.

  Leicester, Jamie Vardy
  Leicester-Legende: Jamie Vardy (36) Bidrar Fortsatt

  Leicester skal i kveld opp mot Preston North End, og med seier der vil man ha skaffet seg syv poengs luke til nærmeste utfordrere om direkte opprykk. I kveld må man klare seg uten toppscorer Kasey McAteer og midtstopper Jannik Vestergaard, men Maresca har erstattere nok. Leicester-bossen rullerer godt på laget også uten skader å ta hensyn til, og The Foxes leverer uansett.

  -Vi har implementert en spillestil som vi er tro til, og vi gjør ingen forskjell avhengig av hvem vi møter eller hvilke spillere vi har tilgjengelig. Vi er tro til våre ideer, og det har betalt seg, sier midtstopper Wout Faes.

  Første nederlag

  Preston var frem til lørdag eneste ubeseirede lag i The Championship, men hjemme mot West Bromwich gikk det skeis. Etter fire strake hjemmeseier havnet man lørdag under før fire minutter spilt, og det skulle snart bli verre.

  Leicester - Preston
  The Championship: Leicester Kan Stikke Fra 4

  -Vi var aldri opp mot vårt beste, mens West Bromwich gjorde en flott kamp. Dette var uansett vårt første nederlag for sesongen, og vi er fortsatt i en fremragende posisjon. Vi legger nederlaget i skuffen, og ser fremover, oppsummerte North End-boss Ryan Lowe etter 0-4-tapet på Deepdale.

  To av siste tre møter mellom Leicester og Preston North End har endt med Foxes-seier, men det er nå altså tolv år siden lagene møttes til kamp om poeng.

  Midtukerunden i The Championship:

  Tirsdag:

  Birmingham – Huddersfield 4-1

  Ipswich – Hull 3-0

  Middlesbrough – Cardiff 2-0

  Plymouth – Millwall 0-2

  Stoke – Southampton 0-1

  WBA – Sheffield Wednesday 1-0

  Onsdag:

  Coventry – Blackburn

  Leeds – QPR

  Leicester – Preston

  Sunderland – Watford

  Swansea – Norwich

  Rotherham – Bristol City

  Odds på kveldens kamper finner du her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen