More

  The Championship: Coventry – Birmingham

  Det dukes igjen for dobbelrunde i The Championship. Tjuvstart tas i Coventry i kveld, når forrige sesongs play off-finalist får besøk av kjendisstyrte Birmingham City. Bare ett poeng skiller lagene før kveldens batalje, men samtidig som hjemmelaget virker på vei opp- og frem, har The Blues vært i elendig forfatning etter det mystiske managerskiftet.

  Begge lag ligger svakt an på Championship-tabellen, men i kjent stil et det beskjedent med vann mellom båtene i denne divisjonen. Kveldens kamphaner har bare henholdsvis åtte og syv poeng ffrem til play off-streken.

  Du kan lese alt om helgens øvrige kamper i The Championship, og naturligvis alle de øvrige store ligaene i Europa, i dagens rykende ferske Tips. Akkurat nå kan du også skaffe deg 4 ukers abonnement for usle 5 kroner!

  Coventry – Birmingham

  CBS Arena, fredag 21.00 på Viaplay
  Odds fra Norsk Tipping: 1,65 – 3,70 – 4,10

  The Championship: Brad Collins, Coventry
  Championship-Runden: Coventry Har Bare Vunnet 5 Kamper, Men Brad Collins &Amp; Co Har Likevel Positiv Målscore.

  Seks poeng fra ni mulige av Coventry i forrige ukes totalt tre ligarunder. Eneste nederlag kom på besøk hos tabelltoer Ipswich lørdag. Matt Godden misbrukte straffespark, og det ble bare levert én avslutning på mål i det fortjente nederlaget på Portman Road. Tre seirer og hele fem uavgjorte fra første ni hjemme på CBS Arena. Starten på desember har vært travel, og det blir ikke mye tid til hvile heller i nær fremtid. 9 kamper venter 36 dager, og denne perioden blir avgjørende for lagets muligheter til å nå like langt som forrige sesong. Da var man som kjent en hårsbredd fra å nå Premier League.

  Manager Mark Robins mener mye ligger i spillernes tro på seg selv.
  -Vi er Coventry City, spillerne må kjøre frem brystkassa og vise seg stolte over å bære drakta. Vi skal vise motstanderne respekt, men ikke overdrevent, sier Robins til lokal presse.

  The Championship: Jay Stansfield, Birmingham
  Championship-Runden: Fulham-Lånet Jay Stansfield Har Vært Av De Mest Positive I Birmingham Denne Sesongen

  Wayne Rooney har fortsatt bare vunnet én kamp som Birmingham-manager. Seieren kom hjemme mot tabelljumbo Sheffield Wednesday, før det ble tatt totalt ett poeng mot Blackburn og Rotherham forrige uke. Mot nestjumbo Rotherham var man sågar svært heldige som ikke røk på tap.
  -Vi manglet både aggressivitet og pasningskvalitet. Prestasjonen var ikke i nærheten av hva jeg ønsker den skal være, og vi var heldige som ble stående igjen med det ene poenget, sa Rooney etter den pinlige forestillingen mot The Millers.  

  Det skiller ett poeng i favør av Birmingham før helgens møte, men Coventry er ubeseiret fra siste 10 mot The Blues. Rooney har tatt totalt fem poeng fra åtte kamper etter det famøse managerskiftet, og på bortebane har man altså null og niks å vise til.

  Helgens Championship-runde

  Coventry, The Championship
  Fortsatt Håp: Coventry Håper Fortsatt Å Kunne Snu Trenden

  Coventry – Birmingham

  Blackburn – Leeds

  Sunderland – West Brom

  Cardiff – Millwall

  Huddersfield – Bristol City

  Leicester – Plymouth

  Middlesbrough – Ipswich

  Norwich – Preston

  QPR – Hull

  Rotherham – Swansea

  Stoke – Sheffield Wed

  Watford – Southampton

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen