More

  The Championship: 2 hjemmelag med nerver i helspenn

  To kamper i The Championship i dag, og i begge er det hjemmelagene som har behov for poengene. Middlesbrough og Luton er allerede klare for play off, og om de ender som nummer tre eler fire spiller liten rolle. De er uansett sikret hjemmekamp i andre semifinale – og hvem de møter er helt i det blå.

  The Championship: 2 Hjemmelag Med Nerver I Helspenn Cohen Bramall The Championship,Blackburn Rovers,Rotherham
  Poengnød: Cohen Bramall Og The Millers Trenger Poeng For Å Overleve I The Championship

  Rotherham – Middlesbrough
  New York Stadium
  Mandag 14.00

  Rotherham virket på vei mot poeng i torsdagens hengekamp hjemme mot Cardiff. Chiedozie Ogbenes utlikning etter en drøy halvtime ble imidlertid lite verdt, da walisernes Cédric Kipré ble gitt fritt leide til å score et flott seiersmål umiddelbart før full tid. The Millers har nå to poengs forsprang på Reading under streken, og to kamper på å avgjøre. Ett poeng fra siste to kamper er nok, da dagens hjemmelag også har åtte plussmål på innerlomma. Blackpool og Millwall er allerede nede, og det er nå Reading man må holde på armlengdes avstand.

  Middlesbrough hadde trolig fortjent poeng i midtukeoppgjøret mot Luton, men et billig straffespark til hjemmelaget på Kenilworth Road avgjorde kampen. Uten at resultatet spilte veldig stor rolle. Begge lag havner i play off med avsluttende hjemmekamp, og det er gode muligheter for å få se revansjeoppgjør mellom de to på Wembley i slutten av mai. Michael Carrick uttaler at kampen er viktig, og oppgjøret tas like seriøst som alle andre kamper. Det er han programforpliktet til å si, men det er nok en sannhet med modifikasjoner. Målløst i omvendte møte med Rotherham.

  Blackburn – Luton
  Ewood Park
  Mandag 18.30

  Tung tirsdag for Blackburn Rovers og deres fans, da det ikke bare endte med 0-1-tap hjemme mot erkerival Burnley – men også med feiring av ligatittel blant gjestenes spillere og tilreisende på Ewood Parks tribuner. Rovers har ikke vunnet noen av sine siste syv, og etter i to måneder å ha innehatt topp 6-plassering er man før dagens kamp nummer 9. Er á poeng med Millwall på 6.plass med seier her, men svakere målforskjell gjør at man uansett vil være bak. Tilfeldighetene gjør at Millwall er motstander i sesongavslutningen, og det kan da bli en helt avgjørende kamp. Hjemmestatistikken viser 13-3-6, før det som kan være sesongens siste hjemmekamp. Liverpool-lånet Tyler Morton er skadet og mister innspurten.

  Luton tok en knepen seier i toppoppgjøret hjemme mot Middlesbrough, og hadde da i to døgn fortsatt et håp om å kunne stjele direkte opprykksplass. Nå er den muligheten borte, og da gjenstår bare å se hvem som blir semifinalemotstander i play off. Det kan bli helgens motstander. Alle siste tolv kamper har gitt poeng, og på bortebane har ikke Town tapt siden desember.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen