More

  The Championship: Birmingham – Boro

  Rotherham er fortapt, men for øvrig har alle de 23 øvrige Championship-klubbene noe å spille for i innspurten. Dette inkluderer Birmingham og Middlesbrough, som i kveld møtes til duell i The Second City. Hjemmelaget trenger poeng i en omfattende nedrykksstrid, mens Boro i kveld gis en noe nær siste mulighet til å hekte seg på i kampen om play off.

  Prøv Tipsbladet i 4 uker for bare 5 kroner!

  The Championship: Birmingham – Middlesbrough

  St. Andrew’s tirsdag 20.45
  Odds fra Norsk Tipping: 2,55 – 3,45 – 2,30

  The Championship
  The Championship: Boro Avgjorde Omvendte Oppgjør I Siste Spilleminutt, Og Birmingham Er På Desperat Jakt Etter Revansj

  Birmingham sto igjen med bare ett poeng etter tre strake Championship-kamper mot den opprykksjagende trioen Ipswich, Southampton og Hull, før de lørdag også kom til kort i bunnoppgjøret mot Milwall på The Den.  Svak uttelling, men Birmingham har opplevd en smule stang ut de siste ukene.

  Hadde poeng i lomma mot Ipswich, før tabelltoeren scoret seiersmålet i sjette overtidsminutt. Havnet under mot Hull forrige tirsdag, men tigrenes scoring skulle vært annullert for hands – før innbytter Lukas Jutkiewicz utliknet. Mot Millwall lørdag kom så kampens eneste scoring i siste ordinære spilleminutt. Lagkaptein Dion Sanderson soner karantene, mens Krystian Bielik fortsatt er skadet.

  Ustabile Middlesbrough ligger plassert midt på tabellen, og har åtte poeng både til nedrykksstrek og play off. Havnet under hjemme mot Norwich onsdag, men snudde til seier etter at Norwich ble redusert til ti mann – etter et særs omdiskutert rødt kort. Tok lørdag tre poeng i en jevn batalje mot QPR i London lørdag. Må trolig vinne denne for å kunne ha realistisk håp om å henge seg på i kampen om play off fra The Championship, men Michael Carrick har fortsatt en god bunke skadeforfall å ta hensyn til.  

  Josh Coburn, Alex Bangura, Dael Fry, Darragh Lenihan og Hayden Hackney er av dem som er fraværende. Isaiah Jones er friskmeldt eter skade, og etter å ha vært på benken i siste to – kan det blir spilletid i kveld. Slo Birmingham 1-0 i oktober.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen