More

  Ten Hag vil ha revansj

  Tredje runde i ligacupen nærmer seg ferdigspilt, men Manchester United vil først ha revansj for forrige helgs nederlag på Villa Park.

  Arsenal, Everton, Palace, Tottenham, West Ham, Leeds og Chelsea er allerede feid ut av cupen denne uken, og i kveld vil enda et Premier League-lag være ferdigspilt. Manchester United blir stor oddsfavoritt til å ta seg av Aston Villa på Old Trafford, og manager Erik Ten Hag har varslet at han ikke vil spare på kruttet når det skal tas revansj for 1-3-tapet søndag.

  -Vi har ambisjoner i cupen, og vil stille et sterkt lag. Prestasjonen på Villa Park var ikke akseptabel, og vi krever en reaksjon fra spillere i kveld. Det skal vises vinnervilje, sier United-bossen før kveldens batalje i den røde delen av Manchester.

  Hjemmelaget bekrefter at Anthony Martial er i stallen etter forrige søndag å ha gjort comeback fra skade som innbytter. Raphael Varane og Diego Dalot er imidlertid ute, mens Jadon Sancho og Antony er usikre.

  Villa ankommer uten Leander Dendoncker, Jan Bednarek, Diego Carlos og Philippe Coutinho, og nyansatte Unai Emery håper på mer av hva han fikk se i sin debut som Villa-manager.

  -Bortebane gjør at det blir andre forutsetninger, men jeg har troen på at vi kan ta ytterligere steg, sier Emery til engelsk presse før kamp.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen