More

  Ten Hag har valgt keeper

  Dean Henderson fikk kun tre kamper for Manchester United forrige sesong etter at det tidligere virket som om han kunne utfordre David de Gea om keeperplassen. Nå har som kjent Erik ten Hag overtatt som sjef, men det får etter all sannsynlighet ingen betydning for Henderson. Overgangsguru Fabrizio Romano melder at samtalene mellom Nottingham Forest og Manchester United nå har startet.

  Det vil sa være snakk om et lån som kan gjøres permanent for en pris på rundt 20 millioner pund. Nottingham Forest er tilbake i Premier League for første gang siden 1999 etter å ha slått Huddersfield i playoffinalen på Wembley. Brice Samba storspilte som lagets førstevalg mellom stengene, men han har nå takket nei til en ny kontrakt i håp om å få reise til Frankrike. Forest er dermed avhengig av å sikre seg en ny solid sisteskanse så fort som mulig.
  For Henderson vil det være en strålende mulighet for å skaffe seg en plass i Englands VM-tropp. En låneovergang betyr imidlertid samtidig at det vil være slutt for James Garner i Nottingham Forest. 21-åringen storspilte forrige sesong, men det er ikke lov å ha mer enn én spiller på lån fra samme Premier League-klubb.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen