More

  Syv mål og snuoperasjon på overtid

  Swansea gjør de utroligste ting av og til. Så også i dag.

  Et Swansea i form tok imot et Birmingham totalt ute av form i dagens oppgjør i Wales. Scott Hogan sendte gjestene i føringen på straffespark etter bare tolv minutters spill men svanene hadde snudd kampen etter halvtimen etter scoringer av Joël Piroe og Liam Cullen.

  Dramaet startet derimot ikke før etter hvilen. Tahith Chong utlignet for Birmingham bare for å se at Piroe få minutter senere gav hjemmelaget føringen tilbake. Ti minutter før full tid måtte Lukas Jutkiewicz entre banen for Birmingham og akkurat i det klokken passerte 90 minutter stanget han inn 3-3 og det som så ut til å bli et sterkt bortepoeng. Men gjestene hadde ikke gitt seg og syv minutter på overtid stanget Auston Trusty inn 4-3 etter en glimrende slått corner.

  Syv mål og en vanvittig snuoperasjon på overtid for Birmingham som hadde gått på fem strake tap. Dermed får de pusterom til lagene under streken mens det for Russell Martin og Swansea ser ut til å bli en sesong midt på treet i år også.

  Burnley tok også nye tre poeng i dag da de enkelt slo Norwich 3-0 på bortebane. De økte forspranget til Sheffield United som på sin side bare klarte 0-0 borte mot Rotherham i Yorkshire-derbyet. Middlesbrough og Luton er nærmest topp to og de tok begge tre poeng hjemme mot Blackpool og Stoke. Ligaens toppscorer Chuba Akpom stod for to av målene til Michael Carricks høytflyvende Boro.

  Mer om runden kan du lese i tirsdagens utgave av Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen