More

  Swansea jakter 5 på rad

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Cardiff og Swansea møttes til offisiell kamp for første gang i 1912, og ikke før i 2022 – da Russell Martins Swansea slo Cardiff 3-0 hjemme og 4-0 borte – maktet ett av lagene å vinne begge sesongens møter. En utrolig statistikk, men når først barrieren ble brutt har det skjedd to ganger på to sesonger. Swansea har nå vunnet fire strake mot The Bluebirds, og Cardiff er verre stilt enn som så. Hovedstadslaget har faktisk ikke vunnet noen av de siste ni hjemmekampene mot erkerivalen.

  Formløse duellanter

  Cardiff - Swansea: Karlan Grant
  Tung Innledning: Nyankomne Karlan Grant Og Cardiff Har Fått Tung Start På Sesongen

  Nytt derby denne helgen, og det er to lag med ussel sesonginnledning som barker sammen på Cardiff City Stadium. Aaron Ramsey & Co ledet i forrige ligarunde 2-0 borte mot Ipswich, men endte opp med 2-3-tap etter tre baklengs i løpet av en snau tjueminuttersperiode etter pause. Sesongens eneste seier ble tatt hjemme mot nyopprykkede Sheffield Wednesday, og etter fem ligarunder har The Bluebirds bare fem lag bak seg på tabellen. Trøsten er at Swansea er av de fem, og at man nå virker å finne enklere vei til motstanderens mål enn tilfellet var forrige sesong. Erol Buluts utvalgte har scoret mål i alle syv kamper i alle turneringer denne sesongen.

  Swansea prioriterer

  Svanene har spilt 1-1 mot både Birmingham og Coventry, men øvrige tre kamper er tapt. Deadline Day ga imidlertid nødvendige forsterkninger, fire i tallet. Josh Tymon, Kristian Pedersen, Bashir Humphreys og Jamal Lowe styrker troppen, og Michael Duff håper og tror sesongen nå endelig kan starte for alvor.

  Carl Rushworth, Swansea
  Åpent Hus: Carl Rushworth Og Swansea Har Fortsatt Ikke Holdt Nullen

  -Vi har styrket oss, og at vinduet nå er stengt betyr samtidig at sesongen kan starte. Kampen mot Cardiff er viktig, men ikke liv og død. Jeg vil mye heller rykke opp etter to tap mot Cardiff, enn omvendt. Kan hende ikke den mest populære uttalelsen, men sånn er det, sier Swansea-boss Michael Duff til walisisk presse.

  Helgens utvalgte i The Championship:

  FAVORITTEN:

  Norwich – Stoke

  TIPS

  H til 1,85 i odds hos Norsk Tipping

  LURINGEN:

  Preston – Plymouth

  TIPS

  H til 1,95 i odds hos Norsk Tipping

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen