More

  SuperSøndag

  Nok å henge fingrene i søndag, om man har sans for fotball. Både på stadion og foran tv-apparatene. Eller på radio, om man er av dem som nyter den slags.

  Høydepunktene er mange, men brorparten vill nok mene det er to kamper som skiller seg ut. Liverpool mot Manchester City i Premier League, og Barcelona mot Real Madrid i La Liga.

  Verdens beste mot verdens beste

  Virgil van Dijk har ikke vært i toppform i sesonginnledningen, men mange står fortsatt på at den nederlandske Liverpool-spilleren er verdens beste midtstopper. I ettermiddag får han tøffest mulig utfordring, når verdens beste spiss i form av Erling Braut Haaland ankommer Anfield.

  Noe toppoppgjør blir det ikke denne gang, men voldsomt med prestisje ligger i bunn når Pep og Klopp igjen barker sammen. Liverpool er ubeseiret fra siste fire møter med City, men de himmelblå blir ganske så klar favoritt før avspark i dag.

  Flere kandidater

  Uenig i betegnelsen «verdens beste spiss» om Haaland? Da er sannsynligheten stor for at du holder en knapp på en av de to som møtes i El Clásico i kveld. Robert Lewandowski kjenner presset når Barcelona i kveld skal revansjere seg for Champions League-fadesen, i kamp mot erkerival Real Madrid og Karim Benzema.

  Real og Barcelona er begge ubeseiret og ligger á poeng på La Liga-tabellen. Mens Barcelona skal revansjere C-fiaskoen, har Real svært lyst til å revansjere forrige sesongs pinlige 0-4-tap på Santiago Bernabéu.

  Om det ikke er annet enn disse to gigakampene som spilles i dag? Eh, jo. Full runde i Eliteserien, der Molde kan krones mester, totalt fem kamper i Premier League og en hel masse annet snadder. Sjekk tv-lista før du begynner zappingen.

  Ute på tur? Følg kampene direkte her

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen