More

  Sunderland – Sheffield Wednesday

  Over 45 000 tilskuere er ventet å ta turen til den første av to kamper mellom disse to lagene. Dermed vil Sunderland trolig slå deres gamle League One-rekord på 46 030. 
  Sunderland var lenge med i kampen om direkte opprykk, men endte til slutt på en femteplass med sine 84 poeng. Med 24 seiere, tolv uavgjorte og ti tap er det nok en gang ikke sikkert at laget fra nord skal komme seg ut av denne divisjonen. De har prøvd helt siden nedrykket i 2017/18-sesongen og de har vært nære flere ganger. Også denne sesongen ble det managerbytte da Alex Neil tok over klubben i januar. En annen som kom var Jermaine Defoe, men den hjemvendte sønn rakk bare noen få kamper før han la opp. De kommer uansett til disse kampene med en god dose selvtillit. De har nemlig ikke tapt en fotballkamp siden midten av februar da Milton Keynes slo de. De avsluttet sesongen med 1-0 over Morecambe etter mål av Nathan Broadhead. Deres andre spiss Ross Stewart gikk målløs av banen og ble dermed forbigått på toppskårertabellen i aller siste serierunde. Sunderland har ligaens nest beste hjemmestatistikk denne sesongen og har plukket 51 poeng på sine 23 kamper der. Bare slått av dagens motstander selvsagt.
  På motsatt banehalvdel står Sheffield Wednesday, et lag som tok fjerdeplassen foran øynene på Sunderland med sitt ene ekstra poeng. 24 seiere, 13 uavgjort og ni tap ble fasit for Darren Moore sitt mannskap i deres første sesong i League One. Manager Moore var nære sparken i starten av året etter blant annet stortap mot Sunderland. Opprykk så der og da utenkelig ut, men de har virkelig funnet formen de siste månedene. De hadde bare to tap siden starten av februar og med veldig få uavgjorte kamper klatret de oppover tabellen. De var noen runder før slutt med i kampen om direkte opprykk men knepent bortetap mot Wycombe ødela. Deres to store spillere de siste kampene var uten tvil kaptein Barry Bannan og spiss Lee Gregory. De stod for brorparten av målene de siste rundene.
  Kampene i League One endte med kalassifre til hjemmelagene. Først slo Sheffield Wednesday til med 3-0 hjemme før Sunderland tok hevn ved å vinne 5-0 I januar. Det blir jevnere denne gangen.
  Mulig lagoppstilling: Aiden McGeady returnerte etter skade sist og kan vente seg en rolle fra benken her. Målskårer fra sist, Broadhead, er venta å kanskje måtte stå over grunnet skaden han pådro seg i den kampen. Gjestene mangler Dominic Iorfa og Ciaran Brennan men kan glede seg over at Josh Windass og Harlee Dean er tilbake i troppen. Sistnemnte kom fra Birmingham i januar og har imponert de kampene han ikke har vært skadet.
  Sunderland: Patterson; Wright, Batth, O’Nien; Gooch, Evans, Embleton, Roberts; Pritchard, Clarke; StewartSheffield Wednesday: Peacock-Farrell; Storey, Hutchinson, Palmer; Hunt, Luongo, Byers, Bannan, Johnson; Berahino, Gregory
  Odds, Norsk Tipping:H: 2.50
  U: 3.05
  B: 2.70
  Returkampen spilles mandag 9 mai klokken 20.45.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen