More

  Sunderland-Luton: Tillit til Town

  Det svinger av Luton Town, og det har det jo lenge gjort. The Hatters spilte på øverste nivå fra 1982 til 1992, men forsvant ned da ligaen skiftet navn til Premier League. Og da de først falt, så falt de tungt. Oransjetrøyene har opplevd tunge tider både på og utenfor banen, og det er utrolig nok bare ti år siden Luton var å finne på nivå 5.

  Neste sesong er det imidlertid gode muligheter for endelig å få se Premier League-fotball på slitne, men sjarmerende, Kenilworth Road.

  Town røk for nøyaktig én måned siden med 0-1 i toppoppgjøret mot ligaleder Burnley, men dette er lagets eneste nederlag fra siste elleve kamper. I dag venter bortekamp, og ingen Championship-lag har vunnet flere bortekamper enn Luton Town.

  Sunderland – Luton
  Stadium of Light
  Lørdag 16.00

  Sunderland sto med tre strake tap før de forrige helg fikk en opptur i 1-0-seieren borte mot Norwich. Håp om ny suksess onsdag, da Edouard Michut sendte laget i føringen hjemme mot opprykksjagende Sheffield United. The Blades slo imidlertid tilbake, og det endte med et fjerde tap fra siste fem kamper for The Black Cats. Play off-toget virker å forlate perrongen uten Sunderland-spillere om bord. Bare 6 av første 18 hjemme på Stadium of Light er vunnet. Mye av grunnen til Sunderlands nedtur er den stadig voksende skadelista. Toppscorer Ross Stewart, lagkaptein Corry Evans og venstreback Aji Alese er alle ute for sesongen, mens det også er tvilsomt om midtbanespiller Elliot Embleton returnerer fra ankelbruddet han pådro seg i desember. Dennis Cirkin og Amad Diallo er også ute av drift.

  Luton har ikke bare stø kurs mot plass i play off, men er også på armlengdes avstand av direkte opprykksplass. Tre siste er vunnet 1-0, alle med Carlton Morris som matchvinner. 27-åringen, som ankom Town denne sesongen, står nå bokført med 16 fulltreffere i ligaen denne sesongen. Når sisteskanse Ethan Horvath nå har holdt nullen like mange ganger, så lukter det opprykk av Rob Edwards’ menn. Også Luton har skader å ta hensyn til i dag. Pelly Ruddock-Mpanzu, Luke Freeman og Daniel Potts er alle skadet, mens Jordan Clark er usikker.

  Odds fra Norsk Tipping:

  H: 2,55

  U: 3,10

  B: 2,50

  *10 av Lutons siste 11 kamper har inneholdt under 2,5 scoringer. Oddsen på at det samme skjer i dag lyder på 1,62

  Sunderland-Luton: Tillit Til Town Stadium Of Light
  Trangt Om Plassen: Stadium Of Light Har Et Snitt På Over 38&Nbsp;000 Besøkende Denne Sesongen. Suverent Mest I The Championship.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen