More

  Storoppgjør venter i League Two

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Som med League One er det også plass til League Two nå som andre får skinne. VM-pausen gir oss mulighet til å bli enda bedre kjent med de herlige lagene på nivå fire.

  Leyton Orient tapte 0-2 mot Wimbledon i midtuken men slo tilbake forrige helg med 2-0 borte mot Harrogate. Stevenage gikk mot poengdeling hjemme mot Hartlepool men en meget lur Danny Rose gjemte seg i motstandermålet frem til Pool-keeper Ben Killip la ned ballen. Da spratt Rose frem, stjal ballen og sette den i tomt bur. Youtube-klipp der altså. Northampton hadde tøff bortekamp mot Gillingham som få dager tidligere slo ut Brentford i ligacupen etter straffekonkurranse. Det ble lett match for Town som reiste hjem med 2-0 i bagasjen og nok et mål fra toppscorer Sam Hoskins. Han har et mål mer enn Andy Cook som nok en gang scoret for Bradford da de slo Sutton 2-0 borte og dermed har heng på trioen på direkte opprykk.

  Det passer dermed strålende med et toppoppgjør på Valley Parade mellom Bradford og Northampton i det som blir en ekstremt viktig kamp for begge lag. Før kampstart ligger Bradford bare to poeng bak dagens motstander og vil dermed ta turen opp på direkte opprykk ved seier. Mark Hughes sine menn tapte to av sine fire første ligakamper for sesongen men har siden klart seg med bare et tap på siste 14. Det er derimot de mange uavgjortresultatene som har stoppet gjengen fra å ta turen opp på direkte opprykksplass tidligere i høst. Men med storscorer Andy Cook har de ladet godt opp med to råsterke borteseiere før denne. Northampton var i ferd med å ta tabelltoppen for en måned tid siden. Men på deres syv siste kamper har de tapt mot både Walsall og Salford i tillegg til uavgjort mot Leyton Orient, Sutton og Newport. Ligaens toppscorer Sam Hoskins har vært borte i flere av disse kampene men har vært tilbake i de to siste der han først reddet et poeng på overtid mot Newport før han scoret det første i deres 2-0 seier borte mot Gillingham sist helg.

  Tips: Bradford har hatt problemer med å avgjøre hjemmekamper tidligere i sesongen. De har gitt poengtap i deres fire siste på Valley Parade. Med 0-3-1 tar vi sjansen på at det gode bortelaget Northampton stjeler med seg alle tre poengene til 3.50 i odds hos Coolbet.

  Andre kamper:

  Leyton Orient skal ut i veldig tøff bortekamp mot Stockport County. Et County som etter 2-1 borte mot Newport sist har 6-1-0 i alle turneringer nå. Leyton Orient til 3.60 i odds frister og dermed prøves B.

  I tillegg møtes Salford og Carlisle i en kamp der begge lag trenger seier for å henge med i toppen. Carlisle sliter både med skader og litt rusk i maskineriet for øyeblikket. Salford det samme men her tror vi Salford tar en etterlengtet seier til 2.10 i odds.

  Det prøves også på B i oppgjøret Colchester-Doncaster. Hjemmelaget sliter tungt mens bortelaget begynner å finne rytmen under deres nye manager Danny Schofield. Det viste de til gangs med deres 3-1 seier borte mot Grimsby sist. 3.10 får du hos Coolbet om du tror på Schofield.

  Resten av runden:

  • Barrow – Hartlepool
  • Grimsby – Stevenage
  • Harrogate Town – Mansfield
  • Newport – Gillingham
  • Sutton United – Rochdale
  • Swindon – Crewe
  • Tranmere – Wimbledon
  • Walsall – Crawley

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen