More

  Storeslem for Coventry

  De sliter utenfor banen, Coventry. Men deres imponerende form på banen resulterte i fire seiere av fire mulige i november. Dermed stakk manager Mark Robins av med prisen for månedens manager i Championship, i tillegg til at Victor Gyokeres ble månedens spiller. Svensken var i enorm form før VM-pausen og scoret fire mål på deres fire kamper. Det imponerende spillet har ført til at enda flere klubber har satt navnet på blokken over potensielle overganger i januar.

  I League One ble det Michael Duff i Barnsley som ble månedens manager. Fire strake seier, sist i storoppgjøret mot Peterborough på bortebane har ført til at laget fra Yorkshire har klatret opp på fjerdeplass på tabellen. De fremstår som en liten outsider til direkte opprykk. Månedens spiller i League One ble Morecambe sin keeper Connor Ripley. Skuddstopperen for jumbolaget har imponert kraftig og vært sterkt delaktig til at de tross alt har sikret seg uavgjort i tre av de fire siste kampene, deriblant mot Derby og Portsmouth.

  Johnnie Jackson levde nesten litt farlig i Wimbledon i starten av oktober. Men sitter nå som vinner av månedens manager i League Two etter en imponerende rekke kamper. Laget som nå har gått syv ligakamper uten tap slo til med tre seiere på fire mulige i november. De har dermed meldt seg på i opprykkskampen. Månedens spiller ble ikke overraskende Billy Waters. På deres tre kamper i november scoret han fire mål for overraskelsesklubben Barrow. Trolig skal han slite med å vinne pris for desember da de startet den måneden med et 0-5 tap for Stevenage.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen