More

  Stø kurs

  Everton tok poeng fra Manchester City på Etihad, og holdt følge i drøye 35 minutter også på Goodison i dag. I løpet av to minutter scoret imidlertid både Ilkay Gundogan og Erling Braut Haaland, og da var det ingen vei tilbake for et nedrykkstruet hjemmelag.

  Gundogan var også nest sist på ballen da Haaland scoret sitt 36- ligamål for sesongen, før han kort tid etter pause satte 3-0 og spikeren i kista for Sean Dyche’ menn. Everton har nå bare ett poengs forsprang på Leeds under streken, og tre baklengs gjorde også vondt for målforskjellen.

  Brentford er eneste lag som søndag ikke har annet enn æren å spille for, men hjemme mot et redusert West Ham var det aldri fare på ferde. Ivan Toney var ikke i Brentford-troppen, men da tok Bryan Mbeumo og Yoane Wissa ansvar, med hver sin scoring før pause. Danny Ings virket å ha redusert etter pause, men VAR grep inn og annullerte måltjuvens nettkjenning.

  Brentford er nummer 9, men har nå bare fire poeng frem til Tottenham på 6.plassen. West Ham er fortsatt ikke i mål, men David Moyes valgte å spare spillere til neste ukes semifinale i Europa Conference League – der de har 2-1 å gå på fra første kamp mot AZ Alkmaar.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen