More

  Stjernespiss hjem med skade

  Klubbfans er som kjent sjelden spesielt glad i landslagspauser og man sitter oftest bare og håper at alle spillerne skal komme hjem igjen uten skader. For Lazio-fansen ble således denne landslagspausen særdeles tung. Stjernespiss Ciro Immobile ble tatt ut i Italias tropp mot England og Ungarn, men var ikke med i noen av kampene etter å ha pådratt seg en muskelskade. Tirsdag kveld kom rapportene om at 32-åringen er usikker til helgens oppgjør mot Spezia.

  Det vil i så fall være et blytungt forfall for Lazio som har sett Immobile levere over 20 seriemål fem av seks sesonger siden han signerte for klubben sommeren 2016. Det ble 27 seriemål på 31 kamper fra start forrige sesong og denne høsten har Immobile åpnet med fem mål på de syv første kampene. Vi skal nærmere avspark komme tilbake med siste nytt om Immobile og kampen, men merker oss at U-en står til 5,20 i odds og Spezia-seier til hele 8,30 i odds tross skadenyheten.

  Husk at du på våre nye lagsider alltid finner siste info om over 90 klubber!

  https://www.tipsbladet.no/internasjonal-lag/serie-a/lazio/

  Der finner du også siste resultater, neste kamper og spillerstats. Lazios angrepsrekke ser for eksempel slik ut i vår oversikt:

  Stjernespiss Hjem Med Skade Skjermbilde 2022 09 27 201227
  Stjernespiss Hjem Med Skade 2

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen