More

  Status quo på Elland Road

  Ingen vinner i Leeds.

  Når to lag i poengnød i bunnstriden møtes til dyst, ender det ofte uavgjort. Og det var akkurat det det gjorde da Leeds og Leicester skulle gjøre opp om poengene onsdag kveld. Youri Tielemans fikk et fantastisk langskudd annullert i førsteomgang, og Leeds’ Luis Sinisterra svarte frekt og freidig med å heade hjemmelaget i ledelsen like etter.

  Lillywhites gikk til pause med 1-0-ledelse, men det var et helt annet Leicester som gikk utpå banen til andreomgang. The Foxes styrte det meste av begivenhetene etter hvilen, og det var intet mindre enn fortjent at Jamie Vardy utlignet for gjestene med ti minutter igjen på klokka. Deretter var det duket for noen heseblesende sluttminutter med gedigne målsjanser begge veier. Patrick Bamford kommer nok til å sove spesielt dårlig i natt, og Leeds-spissen hadde muligheten til å skyte Leeds til tre livsviktige poeng, men bommet på åpent mål fra kloss hold etter en corner.

  Dermed endte det 1-1, noe Leeds skal være mest fornøyd med etter 90 intense minutter på Elland Road. Leicester var det førende laget gjennom 90 minutter, og fikk to scoringer underkjent etter en tur innom VAR-bussen. Leeds og Leicester blir dermed værende på plassene rett over nedrykksstreken, men Everton på 18. kan gå forbi dem begge med seier hjemme mot Newcastle torsdag.

  På Molineux tok Wolves et nytt, digert skritt vekk fra bunnstriden med en imponerende 2-0-seier over Crystal Palace, og ulvene påførte dermed Roy Hodgson sitt første tap etter comebacket i manesjen på Selhurst Park. Joachim Andersen var uheldig og satte ballen i eget nett etter bare tre minutter, før Ruben Néves fjernet all tvil fra straffemerket fire minutter på overtid. I Birmingham fortsatte Aston Villa den fine fremgangen under Unai Emery og tok alle tre poengene i 1-0-seieren over Fulham. Tyrone Mings ble matchvinner med en kontrollert heading i lengste hjørne midtveis i førsteomgang.

  Resultater Premier League, tirsdag

  Leeds – Leicester 1-1
  Wolves – Crystal Palace 2-0
  Aston Villa – Fulham 1-0

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen