More

  Status quo blant topp 3

  Sheffield Wednesday, Plymouth og Ipswich vant alle sine oppgjør i helgen og la dermed fundamentet før svært avgjørende uker.

  Sheffield Wednesday tok en fortjent 1-0 seier hjemme mot Peterborough men måtte slite for poengene og scoringen. Den kom heldigvis kort tid etter hvilen da Barry Bannan svingte et innlegg mot mål og som Posh-forsvarer Nathan Thompson styrte videre inn i eget nett. Selv om uglene ikke var på sitt aller beste ble de sjeldent sett på prøve og kunne kontrollere inn 1-0 fremfor 26 000 tilskuere. Nå har de spilt 21 kamper uten tap i League One og opprykket ser stadig sikrere ut.

  Luken ned til Plymouth forblir derimot bare på tre poeng da også de tok en viktig seier i sin hjemmekamp mot Charlton. Etter målløs første 45 tok det bare sekunder før Ryan Hardie sendte Argyle i føringen og nervene kunne roes hos de fremmøtte på Home Park. Minutter før full tid sikret Niall Ennis seieren da han styrte inn 2-0 og dermed beholder de ledelsen på fem poeng ned til Ipswich på tredje før en uke med oppgjør mot Derby og Barnsley venter.

  Ipswich hadde nok håpt på poengtap av de to lagene fremfor men når det ikke skjedde måtte de i det minste gjøre jobben selv. De hadde ingen problem med å ta seg av Burton og stoppet ikke før det stod 4-0 på tavlen. Conor Chaplin scoret sitt 16 mål for sesongen da han fastsatte sluttresultatet med sin andre scoring for dagen. Også Ipswich gjør seg klar for en skjebneuke med bortekamp mot Bolton neste helg. En kamp Tipsbladet vil være ringside på.

  Mer om runden i League One får du i tirsdagens utgave av Tipsbladet.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen