More

  Spillerbørs: Norge – Spania 0-1

  NORGE – SPANIA: Det ble en svært skuffende norsk kveld på Ullevaal.

  Norge ble tidvis rundspilt av Spania på Ullevaal i kveld. Gjestene fikk lov å trille ballen og gjøre akkurat som de ville, og Norge var heldige som ikke lå under til pause, og ble reddet av VAR. Spania hadde full kontroll i andreomgang, og tok en tidlig ledelse. Da ble det dessverre aldri særlig spennende, og en ny norsk nedtur er et faktum etter at Ståle Solbakkens utvalgte tapte fullt fortjent 0-1.

  LES OGSÅ: League Two-runden oppsummert

  Ørjan Nyland: 5

  Hadde et svakt utspill i som gjorde at Julian Ryerson måtte ta et gult kort for laget, og kommuniserte dårlig med forsvaret da Norge slapp med skrekken i førsteomgang. Kunne gjøre lite med spanjolenes ledermål.

  Julian Ryerson: 5

  Hadde mange intense dueller med både Ansu Fati og Fran García, og henviste førstnevnte til benken etter pause. Slet noe mer med Mikel Oyarzabal

  Norge - Spania
  Spillerbørs: Norge - Spania 0-1 5

  Stefan Strandberg: 3

  Gjorde en gedigen tabbe på Spanias annullerte scoring, og var heldig som slapp unna med en offside. Godt stykke unna patent forsvarsspill på gjestenes seiersmål også.

  Leo Skiri Østigård: 4

  Som vanlig kompromissløs i duellspillet, men slet med kombinasjonsspillet til Spania. Var heller ikke like pasningssikker som vanlig.

  Birger Meling: 5

  Hadde mer enn nok å gjøre defensivt til å kunne få utfolde seg lengre frem i banen. Ble tidvis hett rundt ørene for venstrebacken.

  Patrick Berg: 4

  Mye på etterskudd i førsteomgang, og Spania fikk dominere det meste av midtbanen. Tatt av etter en snau time.

  Martin Ødegaard: 5

  Viste seg først og fremst frem i form av lederegenskapene sine. Manet sine lagkamerater gjennom hele kampen, men hadde vanskelige arbeidsforhold.

  Sander Berge: 6 NB

  Ødela en gyllen overgangsmulighet tidlig i førsteomgang. Spilte seg imidlertid opp utover i omgangen. Slet som resten av det norske laget med Spanias balltempo. Marginalt Norges beste.

  Norge - Spania
  Spillerbørs: Norge - Spania 0-1 6

  Fredrik Aursnes: 5

  Fikk ikke tid eller plass til å utrette mye offensivt på kanten, men la derimot ned stor innsats i det defensive arbeidet. Kom mer til sin rett da han ble flyttet sentralt på midtbanen i andreomgang.

  Oscar Bobb: 3

  Fikk sin første landskamp fra start, men imponerte dessverre ingen. Det ble altfor lite sluttprodukt fra 20-åringen, og etter hvert ble det også litt for mange unødvendige ballmist. Ble byttet ut like før timen var spilt.

  Norge - Spania
  Spillerbørs: Norge - Spania 0-1 7

  Erling Braut Haaland: 5

  Spanjolene var åpenbart livredde for superspissen, og Haaland ble tett pakket inn av både to og tre motspillere når Haaland nærmet seg farlig område. Skapte dermed mye plass for lagkameratene, som slet med å utnytte rommene.

  Antonio Nusa: 6

  Trengte naturligvis ikke lang tid på å presentere seg. Det skjer noe positivt i Norges retning hver eneste gang Antonio Nusa er på banen for tiden.

  Alexander Sørloth: 4

  Anonymt innhopp.

  Kristian Thorstvedt: –

  For lite spilletid til å bli vurdert.

  Kristoffer Ajer: –

  For lite spilletid til å bli vurdert.

  Ståle Solbakken: 3

  Ga Oscar Bobb tillit fra start, og plasserte sin forsvarssjef Stefan Strandberg tilbake i startoppstillingen. Igjen lot landslagssjefen Spania trille ball og dominere fra start, og kan kun takke Álvaro Morata for at det var uavgjort til pause. Etter hvilen hang Norge enda mindre sammen, som førte til Spanias mål. Det var først etter Norge kom under, at Solbakkens mannskap begynte å prøve å spille fotball, uten at de lykkes veldig godt med det.

  Norge - Spania
  Spillerbørs: Norge - Spania 0-1 8

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen