More

  Spanske Sport: United og Barcelona er enige

  Spanske medier melder nå endelig om enighet mellom Manchester United og Barcelona. Det har i lang tid vært klart at Erik ten Hag ønsket seg Frenkie de Jong som sommerens første forsterkning og en pris på 68 millioner euro skal nå være avtalt. Det bør være gode nyheter for United-fansen som har virket stadig mer frustrert over manglende aktivitet denne sommeren.

  Spanske Sport tror de Jong kan presenteres som Manchester United-spiller allerede tirsdag. Selv om klubbene nå virker å være enige så må imidlertid spilleren selv også si ja til en kontrakt. For å friste han bort fra Barcelona forventes det at Manchester United må tilby en enorm lønningspose.

  Etter at Paul Pogba, Juan Mata og Nemanja Matic har reist har midtbanen vært i fokus hos Manchester United. Det jobbes også med å få hentet klubbløse Christian Eriksen. Samtidig har Eric Bailly, Phil Jones og Anthony Martial fått beskjed om å finne seg nye klubber. Rapportene om at Cristiano Ronaldo skal ønske seg bort omtales imidlertid som helt feilaktige.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen