More

  Spania – Costa Rica – Analyser, odds og Tips


  Så åpner VM også for Spania. La Roja gikk hele veien og løftet pokalen i 2010, mens de også vant EM i både 2008 og 2012. Langt tyngre i senere år, da de i begge to to foregående VM sviktet totalt. Er naturligvis store favoritter til å avansere fra gruppespillet sammen med Tyskland, men i selskap med Costa Rica og Japan er gruppe E ganske så åpen. Spania er uansett outsider til tittelen, og skal naturligvis avansere fra gruppespillet om alt går som normalt. Spanjolene er nummer 7 på FIFA-rankingen før avspark i VM.

  Costa Rica er bare nummer 31 på den samme FIFA-rankingen, men har levert overraskelser i VM tidligere. I 2014 vant man gruppespillet mot nasjoner som Italia, England og Uruguay, før man etter å ha slått Hellas også tok Nederland til straffesparkkonkurranse i kvartfinalen. Går også inn i VM med selvtillit, da bare én av siste 13 kamper er tapt. 2-0 mot Nigeria i generalprøven.

  Spania – Costa Rica, Stats

  • Spain have scored in the last 20 matches in a row
  • In 11 of the last 13 Spain matches the sum of goals was under 3.5
  • Spain have not lost 12 of the last 14 matches
  • Spain have won 3 of the last 4 matches without conceding a goal
  • Spain have won 3 of the last 4 matches and the sum of goals was under 2.5
  • In 23 of the last 24 Costa Rica matches the sum of goals was under 3.5
  • Costa Rica have won 8 of the last 10 matches while scoring less than 2.5 goals
  • Costa Rica have not lost 12 of the last 13 matches
  • Costa Rica have won 8 of the last 10 matches
  • Costa Rica have won 8 of the last 10 matches and the sum of goals was under 3.5

  Spania – Costa Rica, tipset

  Spania – Costa Rica, Preview

  Spania Form

  Spania har vunnet fire av sine siste fem kamper, og holdt nullen i tre av de fire seirene. Nederlaget kom mot Sveits (1-2), mens Portugal (1-0) og Jordan (3-1) er slått i siste to før VM. Har holdt nullen i fem av de siste ti, samtidig som man har scoret i snitt 1,9 mål per kamp.

  Costa Rica form

  Costa Rica har, akkurat som Spania, vunnet fire av sine siste fem. Var aller siste lag som kvalifiserte seg til VM, da New Zeeland ble slått i play off. Tre privatkamper spilt siden da. Holdt Sør-Korea til 2-2m før Usbekistan og Nigeria ble slått med henholdsvis 2-1 og 2-0. Målscore fra siste ti kamper er 15-6.

  VM, oversikt

  Første kamp for begge lag, og Spania er naturlig favoritt. Det er vanskelig å se spanjolene gi fra seg poeng i denne viktige åpningskampen, men det var jo også vanskelig å se at Argentina skulle tape poeng mot Saudi-Arabia.

  Spania – Costa Rica, lagoppstillinger

  Spania – Costa Rica, odds

  Spania er skyhøy oddsfavoritt, men Costa Rica er altså ubeseiret fra sine siste fem kamper og har skapt problemer for storlag i VM tidligere.

  Over 2, 5 scoringer i alle de siste tre innbyrdes møtene. Spania vant 5-0 sist lagene møttes, til privatlandskamp i 2017. Spania har scoret mål i alle sine siste 21 kamper.

  Spania har scoret først i åtte av sine siste ti poenggivende kamper. Costa Riva i syv av sine siste ti.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen