More

  Southampton – Tottenham

  Fem Premier League-oppgjør på menyen lørdag, og oppgjøret mellom Southampton og Tottenham er av de mest interessante. Southampton er tabelljumbo og på desperat jakt etter poeng som kan føre laget i trygghet. Seks av siste syv hjemmekamper er imidlertid tapt. Tottenham har dessuten like stort behov av poeng for å holde konkurrentene til 4.plassen på armlengdes avstand.

  Midlertidig Southampton-manager Ruben Selles fortsetter å gi Mohamed Elyounoussi tillit, men Saints-fansen er ikke nødvendigvis enige i at den norske landslagsspilleren fortjener en plass på laget. 28-åringen har bokført 24 Premier League-kamper denne sesongen, men står fortsatt uten scoringer – og med bare én målgivende pasning.

  -Moi er pålitelig, og like trygg på venstre- som på høyre kant. Han har gjennombruddskraft, mens han også er en dyktig førsteforsvarer. Jeg er aldri i tvil om hva jeg vil få når jeg bruker ham fra start, sier Saints-bossen til lokal presse.

  Moi har startet tre av tabelljumboens fire siste kamper, men all Saints-fans er ikke like imponert.

  Southampton – Tottenham Daily Echo
  Southampton – Tottenham 2

  Southampton – Tottenham
  St. Mary’s
  Lørdag 16.00

  Med seier hjemme mot Brentford onsdag ville Southampton vært over nedrykksstreken for første gang siden tidlig i november, men nei. Det endte i stedet med sesongens 17.tap, ett mer enn hele forrige sesong. Det skiller fortsatt bare to poeng frem til trygg plass, men nå altså med én kamp mer spilt enn tabellnaboene. Bare 2 av sesongens første 13 hjemmekamper er vunnet. Tino Livramento og Juan Larios er fortsatt skadet, men Kyle Walker-Peters meldes klar etter å ha hinket skadet av banen i midtuka.

  Harry Kane med to mål da Tottenham forrige helg slo Forest 3-1. Har dermed vunnet tre av sine siste fire, og har tilsynelatende god kontroll på 4.plassen – med fire poengs luke til nærmeste utfordrer. Utfordrerne har imidlertid færre spilte kamper enn Contes menn. Vinket forrige uke farvel til Champions League, etter totalt 0-1 over to kamper mot Milan. Har unngått tapt i åtte av ti ligakamper mot Southampton siden 2012, og vant 4-1 i omvendte møte i august. Tottenham ankommer uten den skadede kvartetten Hugo Lloris, Yves Bissouma, Rodrigo Bentancur og Ryan Sessegnon. Son Heung-min har scoret flere mål (10) mot Southampton enn noen annen PL-klubb. Med ny fulltreffer i dag vil Son være første asiatiske spiller med 100 scoringer i Premier League.

  Odds fra Norsk Tipping:
  H: 4,30
  U: 3,55
  B: 1,80

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen