More

  Southampton jakter i Championship

  Bare timer etter nyheten om at Ralph Hasenhüttl var ferdig i Southampton bekrefter Luton Town at deres manager er ønsket.

  Nathan Jones er en av tidenes mest suksessrike managere i EFL-historien. Klatringen Luton Town har gjennomført skyldes i stor grad Jones og hans team.

  Luton melder på sin hjemmeside at de har gitt Southampton tillatelse til å prate med Jones og at det nå er opp til den legendeomsuste manageren.

  Jones har tidligere forsøkt seg i annen klubb enn Luton. I januar 2019 gikk Jones til Stoke men fikk sparken i november 2019. Da hadde Luton rykket opp til Championship men slet tungt i bunnen av tabellen. Han returnerte derfor kort tid senere og reddet de fra nedrykk.

  Nå jakter Luton nok et opprykk, men denne gang til Premier League. Igjen ser deres manager ut til å forsvinne et nivå opp. Slår Luton følge med Jones denne gang også?

  Southampton håper Jones skal være klar til møte med Liverpool. Luton Town på sin side håper Jones skal være tilstede i bortemøte mot nettopp Stoke i morgen.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen