More

  Sør-Korea vs Ghana – Analyse, odds og tips

  Sør-Korea tar imot Ghana på Education City Stadium til en avgjørende kamp i gruppe H. De kommer til kamp i visshet om at seier er nødvendig om avansement skal være innenfor rekkevidde. Ghana er numer 61 på FIFA-rankingen. Sør-Korea 28.

  Sør-Korea gjorde en god figur mot Uruguay i åpningskampen. Ghana kjempet hardt mot Portugal og var nære en utligning på overtid i oppgjøret som endte med tap 2-3.

  Sør-Korea vs Ghana statistikk

  • South Korea have scored in 19 of the last 21 matches
  • South Korea have not lost 8 of the last 9 matches
  • In 6 of the last 8 South Korea matches the sum of goals was over 2.5
  • In 5 of the last 6 South Korea matches the sum of goals was under 3.5
  • South Korea have won 5 of the last 7 matches
  • Ghana have won 5 of the last 7 matches without conceding a goal
  • Ghana have scored in 13 of the last 15 matches
  • Ghana have won 6 of the last 8 matches
  • In 6 of the last 7 Ghana matches the sum of goals was under 3.5
  • Ghana have won 5 of the last 7 matches and the sum of goals was under 3.5

  Sør-Korea vs Ghana tips

  Sør-Korea vs Ghana preview

  Sør-Korea Form

  Sør-Korea har plukket syv poeng på sine tre siste kamper. Før VM vann de to ganger 1-0 over både Kamerun og Island. I åpningskampen mot Uruguay ble det uavgjort og 0-0. De har vunnet seks av deres ti siste kamper i alle turneringer, med tre uavgjort og et tap. 18 scoringer klarte de på de ti kampene og slapp inn bare åtte mål. De holdt nullen i seks av ti kamper.

  Ghana Form

  Ghana ladet opp til VM med to seiere også. De slo Nicaragua 1-0 før Sveits ble slått 2-0. Rekken stoppet derimot i åpningskampen mot Portugal i en hektisk andreomgang der Ghana til slutt tapte 2-3. De har vunnet seks av sine ti seneste kamper. Fire av kampene endte med tap for laget som sjelden spiller uavgjort. 20 scoringer på ti siste kamper og hele 17 baklengsmål. Likevel holdt de nullen i fem av kampene.

  Stillingen

  Vi har en jevn kamp i vente i det som blir en avgjørende kamp for begge lag. Ghana vil være utslått når dagen er omme uten poeng her. For begge lagene er nok ikke et poeng nok uansett.

  Sør-Korea vs Ghana lagoppstilling

  Sør-Korea vs Ghana spilltips

  Seks av ti siste kamper har endt med seier for begge lag. Åpningsrunden var av den varierende sorten men tidvis imponerende nok til at de begge kan gå videre med seier her. Spillselskapene har størst tro på gjerrige Sør-Korea. Men i en så jevn kamp kan det være verdt å spille der oddsen er høyest.

  Sør-Korea sine tre seneste kamper hadde færre enn tre mål i seg. De slipper ikke inn for mange mål. Ghana på sin side opplever flere scoringer begge veier men mest trolig er det under 2.5 som virker sannsynlig.

  Sør-Korea har holdt nullen i seks av deres ti siste kamper. De temmet Uruguay i åpningsrunden og kan fort gjøre det her også. Potensiell målfattig kamp selv om oddsen vitner om uenigheter knyttet til om begge lag vil finne veien til nettmaskene.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen