More

  Søndagskupongen 5. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Celtic og Celta Vigo innfridde som våre sikre forrige uke. I tillegg advarte vi mot å stole på Lazio som storfavoritt hjemme mot Fiorentina. Søndagskupongen denne helgen starter med to Premier League-oppgjør der vi forsøker oss med sikkerspill i begge to. Deretter venter to Bundesliga-kamper og tre LaLiga-oppgjør. Kamp åtte, ni og ti er hentet fra Serie A før det hele avsluttes med to Ligue 1-kamper. På folkerekken pr. torsdag kveld har det pekt seg ut tre klare favoritter. Det er Real Sociedad hjemme mot Valladolid, FC Barcelona hjemme mot Sevilla og Marseille hjemme mot Nice.

  Tre av kampene har avspark 15.00 og innleveringsfristen er således satt til 14.55. Deretter venter kampene utover ettermiddag og kvelden før det hele avsluttes med FC Barcelona – Sevilla som har avspark 21.00.

  De sikre

  1 Tottenham – Manchester City  B         47 prosent

  Manchester City står med kun tre tap på sine 32 siste Premier League-kamper og når vi får laget til under 50 prosent for å vinne kan vi ikke gjøre annet enn å anbefale at man åpner helgens søndagskupong med sikker B. Vi har vurdert B-sjansen til 55 prosent i vår analyse.

  2 Nottingham Forest – Leeds       B         30 prosent

  Vår andre sikkerkamp er et skikkelig langskudd. Nottingham Forest – Leeds er en åpen affære som vi har vurdert til 36-27-37. Vi går dermed for den klare verdien siden vertene er gjort til favoritt på folkerekken, vel vitende om at gjestene står med seks kamper på rad uten seier i Premier League.

  11 Strasbourg – Montpellier         H         42 prosent

  Strasbourg med minst to baklengsmål i tolv av sine 14 siste ligakamper og er i trøbbel i nedrykksstriden. Når Montpellier kommer på besøk søndag er det kun seier som gjelder. Vi har gitt vertene 51 prosent sjanse for å klare det og H-en er dermed klart underspilt på sine 42 prosent på folkerekken.

   

  Den halve

  7 Barcelona – Sevilla         HU      68 og 16 prosent

  Barcelona med ni seirer på de ti siste ligakampene. De fire siste er imidlertid alle tatt med nøyaktig ett måls margin, så det sprudler ikke av katalanerne om dagen. Vi velger derfor å ta med U-garderingen i denne kampen og står på den halve da det synes tungt for Sevilla å kunne ta med seg alle poengene.

   

  De overspilte

  8 Torino – Udinese H         41 prosent

  Udinese har falt sammen etter en strålende start på sesongen og står nå med kun én seier på de tolv siste seriekampene. Vi mener likevel dette er en helt åpen kamp og at Torino ikke fortjener å stå til 41 prosent sjanse. Helgardering er vårt klare tips på alle forslag!

  12 Marseille – Nice H         60 prosent

  Marseille er i kjempeform med syv seirer på de åtte siste ligakampene, men nå er det et annet formlag som kommer på besøk. Nice står med kun ett tap på de tolv siste i ligaen og vi synes ikke vertene forsvarer å stå til hele 60 prosent i denne kampen. Vi velger derfor å helgardere i håp om at gjestene kan få med seg ett poeng eller tre og skyte premien i været!

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen