More

  Søndagskupongen 29. oktober

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Haugesund og Aston Villa innfridde av våre sikre på søndagskupongen forrige uke. I tillegg satt HB-garderingen i Moss – Ranheim mens vi advarte mot å stole på Viking og Sarpsborg 08 som begge tapte.

  Vanlig oppsett på søndagskupongen denne uken der vi åpner med fem kamper hentet fra Eliteserien. Her finner vi også to av våre sikre i form av Vålerenga og Strømsgodset hjemme mot henholdsvis Rosenborg og Viking. Søndagens halvgardering er plassert i kamp fire mellom Sarpsborg 08 og Stabæk mens vi anbefaler at Odd – HamKam dekkes fullt ut på alle forslag.

  De tre neste kampene er hentet fra norsk 1. divisjon. Her advarer vi mot å stole på Start som er gjort til klare favoritter hjemme mot Bryne.

  Fire Premier League-oppgjør avslutter kupongoppsettet og som mange andre spiller også vi sikker H i oppgjøret mellom Aston Villa og Luton.

  Folkerekken pr. torsdag kveld viser at Aston Villa og Liverpool er gjort til de store folkebankerne. Fredrikstad FK og Brighton ser også ut til å bli spilt til klare favoritter.   

  Innleveringsfristen søndag er satt til 14.55 og seks av kampene har avspark 15.00. Deretter venter Manchester-derbyet 16.30 før Eliteserien sparkes i gang 17.00. Vålerenga – Rosenborg avslutter med avspark 19.13.

  Søndagskupongen 29. oktober

  De sikre

  1. Vålerenga – Rosenborg H

  5. Strømsgodset – Viking  H

  10. Aston Villa – Luton      H

  Søndagskupongen 29. Oktober
  Søndagskupongen 29. Oktober 2

  Den halve

  4. Sarpsborg 08 – Stabæk HB

  De overspilte

  2. Odd – HamKam   H

  6. Start – Bryne       H

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen