More

  Søndagskupongen 26. februar

  Dette er en eksklusiv artikkel. Kun abonnenter har tilgang.

  Vennligst abonner for å låse opp dette innholdet.
  *Betalingskort må benyttes ved bestilling.

  Barcelona og Lazio innfridde som våre sikre og halvgarderingen i Spezia – Juventus satt også på tipsene våre forrige søndag. Søndagskupongen denne helgen starter med ligacupfinalen på Wembley og fortsetter med én Premier League-kamp. Deretter venter to Bundesliga-kamper og tre LaLiga-oppgjør. Det hele avsluttes med tre Serie A- og to Ligue 1-oppgjør. På folkerekken pr. torsdag kveld har det pekt seg ut to klare favoritter. Det er Bayern München og Barcelona.   

  Tottenham – Chelsea har avspark 14.30 og innleveringsfristen er således satt til 14.25. Deretter venter kampene utover ettermiddag og kvelden før det hele avsluttes med Sevilla – Osasuna som har avspark 21.00.

  De sikre

  4 Bayern München – Union Berlin           H         64 prosent

  Gigantoppgjør og som så ofte før tror vi Bayern München vil vise seg sterkest. Man har en egen evne til å vinne toppkamper som denne og står også med ni kamper på rad uten tap mot Union Berlin i innbyrdes oppgjør. H-en er foreløpig spilt på 64 prosent som er langt under vår vurdering på 73 prosent.

  5 Celta Vigo – Real Valladolid      H         52 prosent

  Celta Vigo synes vi er en fin favoritt å lene seg på når søndagssystemene skal leveres. Vi har gitt vertene 57 prosent sjanse for å vinne denne kampen og H-en er foreløpig krysset på 52 prosent. Dermed vil vi spille H-en alene her så sant ikke folkerekkeprosenten endrer seg voldsomt frem mot innleveringsfristen.

  8 Salernitana – Monza       B         37 prosent

  Salernitana med fem tap på de seks siste seriekampene og har i de tre siste gått av banen uten scoring. Nå kommer det en motstander på besøk som man mistrives sterkt mot. Monza har scoret minst tre mål i hvert av de fire siste innbyrdes oppgjørene og gått seirende ut av de tre siste.

  Den halve

  6 Almeria – Barcelona       UB       16 og 61 prosent

  Barcelona med syv strake seirer i ligaen og har i tillegg vunnet de ni siste møtene med Almería. I de ti siste innbyrdes oppgjørene har katalanerne scoret minst to ganger og nå har man også holdt nullen i seks av de syv siste ligakampene. Vertene står på sin side med tre strake tap og har sluppet inn minst to mål hver gang. UB-garderingen synes heltrygg!

  De overspilte

  1 Manchester United – Newcastle          H         58 prosent

  Her gjør vi det så enkelt som at i en ligacupfinale skal det ikke være noen klar favoritt. Newcastle har da også vært vel så gode som Manchester United denne sesongen og 58 prosent krysset på H-en hører naturligvis ingensteds hjemme. Vi har vurdert denne kampen til 43-28-29 og må dermed anbefale at man helgarderer på alle forslag.

  10 Milan – Atalanta H         52 prosent

  Storkamp i Serie A som er langt jevnere enn 52 prosent på H-en tilsier. Atalanta er ustabiliteten selv og gikk rett fra å rundspille Lazio i den italienske hovedstaden til sjokktap på hjemmebane. Borte mot Milan kan man fort være tilbake på topp igjen og da er dette et helt åpent oppgjør.

  Relaterte artikler

  Del artikkel

  spot_img

  Siste nytt

  Nyhetsbrev

  Få siste nytt rett i mailen